Pätnásťročná Thessa z Hamburgu chcela pozvať zopár kamarátov na oslavu svojich 16-tin. Vytvorila preto event na Facebooku, pozvala pár ľudí a začala premýšľať, akú pomazánku dá na chlebíčky. Zabudla však nastaviť event ako „súkromný“ a ten prostredníctvom jej priateľov tak trošku zvirálnel.

O pár dní bolo na akciu prihlásených cez 15000 ľudí. Vtedy sa dievča uvedomilo a všetko povedalo rodičom. Tí jej povedali aby párty zrušila, oznámili to polícii a pre istotu najali aj SBSku. A čakali...

No a dočkali sa. Na párty pred Thessin dom prišlo 1500 ľudí, ktorí priniesli všetko čo bolo treba – darčeky, torty a veľa, veľa alkoholu – a začali oslavovať. Zabrániť sa im v tom snažilo 100 policajtov, z toho niekoľko desiatok na koňoch. Jedenásť ľudí bolo predvedených a dočasne zadržaných, niekoľko dievčat vo flip-flopoch sa porezalo na rozbitom skle a požiarnici úspešne uhasili dva menšie ohne. Zranený bol jeden policajt – keď sa snažil jednému z návštevníkov párty zabrániť, aby si odlomil znak z policajného Mercedesu.

A čo na to Thessa? Polícia uviedla, že v čase konania párty nebola doma. Vraj absolvovala tichú malú oslavu so svojimi starými rodičmi. Dievča sa očividne nevie baviť.

zdroj: https://www.huffingtonpost.com/2011/06/05/facebook-party-out-of-control_n_871473.html