Herečku Kristínu Svarinskú si pamätáme ešte ako milé dievčatko zo spotu pre Orange – „Neprehovorili ste ich? Tak si ich preneste!“, kde cez cestu prenášala malých dalmatíncov beaglov. Vieme on nej aj z jej filmového debutu – Dážď padá na naše duše. Odvtedy nám Kristínka pekne vyrástla.

 

Dnes má 22 rokov, hrá v televíznych seriáloch, má za sebou niekoľko filmov (na premiéru jej najnovšieho filmu LÓVE sa práve čaká) a vyrástla z nej poriadna šupa. Aj preto sme si ju vybrali do našej rubriky Šupa týždňa a položili jej pár otázok.


Čo by si robila, keby si nebola herečka?

Asi by som sa zodpovedne pripravovala na skúšky na nejakej skvelej univerzite typu medzinárodné vzťahy alebo niečo podobné intelektuálne. Alebo by som si splnila svoj detsky sen a predávala popcorn. :)


Je pravda že herečký sú hysterické a žiarlia na seba? Ohovárate sa poza chrbát, škriabete si oči a podkýňate sa na javisku?

Herečky sú veľmi krehké a zraniteľné stvorenia - ako asi každá žena a hystéria môže byt zvláštnym druhom obranného mechanizmu. I keď tomu veľmi nerozumiem - priznám sa, hystérii a žiarlivosti sa vyhýbam veľkým oblúkom. Mám pocit, že sa mi to aj celkom darí. A čo sa týka škriabania oči - každá herečka si na seba dáva pozor, to by sme si predsa nespravili... :D 


Aká je tvoja obľúbená mužská vlastnosť?

Moja obľúbená mužská vlastnosť je racionalita a neriešičstvo. Muži sa dokážu nad všetko tak krásne povzniesť a nezaoberať sa hlúposťami, aké dokážu ženy rozoberať aj niekoľko dní. 


Čo si myslíš, že mužov na ženách baví?

Mužov na ženách baví to, že sú diametrálne odlišné. Môžeme vedľa seba kráčať po jednej linke, ale názorovo sa nikdy nepretneme. A preto je to také zaujímavé. Vždy je o čom rozprávať. A ešte vás určite bavia rána v kúpeľni a pred skriňou s vetou: „Ja si nemám čo obliecť“ :D

 

Blíži sa premiéra tvojho filmu LÓVE. Na čo sa môžu naši mužskí čitatelia tešiť?

Čitatelia dailymale.sk sa môžu tešiť na akčné scény ako z Hollywoodu a na krásne ženské stvorenia - Tinu a Zuzku Porubjakovú. A sem-tam možno aj na moju maličkosť :) V každom prípade október 2011, čakáme vás :))

 

My sa na film LÓVE určite pozrieť pôjdeme a Kristíne držíme palce - nech jej ide karta aj naďalej. Šupy ako je ona máme úprimne radi :)

 

foto: topky.sk a archív KS