Čo je pre horory Hitchcock a pre biomechaniku Giger, je pre macabre tetovanie americká legenda - Paul Booth.

 

Asi 44-ročný majster štýlu Black and Gray, pochádza z Boontonu, New Jersey a tetovaniu sa začal venovať zhruba pred dvadsiatimi rokmi. Uchvátila ho práca tatéra, keď si nechal vytetovať meno svojej dcéry.

 

Jeho prvé štúdio bolo temné doslova. Okná nechal zatiahnuť čiernymi fóliami a tmavú miestnosť osvetľovala iba malá lampa. Steny štúdia a interiér boli vydekorované tak, že aj samotný Lucifer začal zháňať číslo na najbližšiu sťahovaciu firmu v Zlatých stránkach. Povráva sa, že Paul chvíľu tetoval iba pri sviečkach. Vraj kvôli atmosfére. Rozhodne, ale nedokáže tetovať pri hudbe so spevom. Fun rádio by ho predpokladám úplne zložilo.

 

Jeho umeleckú kariéru si všimlo viacero televíznych staníc. Nielen tie z neho urobili tatérsku hviezdu, ktorá si za hodinu práce pýta vyše 400$. Ak sa k nemu ako obyčajný smrteľník budete chcieť objednať, počítajte s tým, že na rad sa dostanete najskôr za tri roky, ak len nie ste členom skupín ako Slayer, či Anthrax. Pred samotným tetovaním však budete musieť absolvovať ešte niekoľkohodinový pohovor, v ktorom spolu prekonzultujete hlavný dôvod vášho rozhodnutia dať sa tetovať práve u neho. A na motívy s jednorožcom a nápisy písendláv pre istotu radšej zabudnite.

 

Viac na darkimages.com

 


Pic by Inkedmag.com