Prológ:

a) Nie je umenie kurviť sa a platiť za sex. Nie je umenie zbaliť dievča na sladké reči, sľúbiť jej hoc aj krásny rodinný život, ak jej po tom srdce piští a po crossfitovej nočnej akcii ju ráno vykopnúť. Umenie je nájsť v spoločnosti príjemného, dokonalého dievčaťa pohodu, zábavu a neskĺznuť k bohapustej nezáživnej jebačke s jediným cieľom - vystriekať sa.


b) Nie je umenie nadrať sa na šrot, prípadne naopak, byť abstinujúci fancy raw vegohipster na chrenovom smoothie. Umenie je udržať si 0,4 promile s dobrou náladou 24/7.


Slohový útvar: Rozprávanie s prvkami opisu. Na vtipné články tu máme iných spisovateľov. Milí čitatelia, toto je náučný text. Žiadne mačiatko pri investigatíve tentokrát nezomrelo.

 

Dnes to ale nebude o alkohole, budeme sa venovať prvej položke prológu. A keďže pridelené DM gastráče sú výborným platidlom, ktoré sa dá vymeniť za letenky a devy, bola by škoda ho nevyužiť.

Každá krajina má na scéne s dievčatami a ich službami svoje špecifiká. Keďže rád spájam zábavu (business) s prácou (článok pre DM), poďme spolu skontrolovať moskovské služby. Ak sa nabudúce odhodláte k podobnému prieskumu sami, aspoň nebude vyzerať ako zoofil v Chovprodukte. Pre tých, ktorí sú leniví čítať ďalej, alebo už majú skúsenosti: Nič sa v tejto oblasti nezmenilo, môžeš ísť do diskusie. Pre tých, ktorí nevedia, ako to chodí, je tu krátky report.
Úvod do problematiky: Zábavný priemysel s dievčatami je určený pre všetky sociálne skupiny a pohlavia, aj keď na strane dopytu prevládajú hlavne heterosexuálni muži a na strane ponuky sú to hetero alebo bi dievčatá. V ponuke je množstvo levelov, od prašivej prostitúcie na ulici až po luxusné spoločníčky na dlhodobý kontrakt. Fungovanie týchto dvoch protiľahlých pólov je snáď každému jasné a ani jedna strana tohto spektra nie je cieľovou skupinou čitateľov DM. Odignorujme aj všetky dievčatá, ktoré to robia z donútenia = obchod s ľuďmi&bielym mäsom, drogovo závislé osoby, atď. Nechcem sa predsa venovať práci a ani najväčším ľudským tragédiám, na to existuje Rozboril (až ma naplo, keď som napísal jeho meno, pfuj).
Strip bary tiež úplne odignorujeme. Do baru sa chodí piť, debatovať s kamošmi, pasívni športovci tam chodia aj pozerať rugby. Dievča na stole, či na barovom pulte, aj keď je polonahé, skôr len zavadzia. O jej kráse by vedeli mnohí tiež dlho polemizovať. Je síce krajšia ako političky Smeru, ale za triezva vám z nej môže byť úplne rovnako nevoľno. S pribúdajúcim promile je striptérka síce krajšia a krajšia, ale stále je to len jedno dievča na tridsať slintajúcich chlapov v bare. Za najlepšiu časť strip predstavenia považujem moment, keď baba zlezie dole a testosterónové osadenstvo sa unormálni.


Escort tiež vynecháme, veď každý vie, ako funguje donáška teplej piče, oprava pizze, do domu. Tovar sa zjaví pred dverami, zaplatíš, rozbalíš, a... vždy je riziko, že to bude iné, ako si čakal. Občas je to kvalita, inokedy hnus. Kým sa to nezjaví vo dverách, nevieš, čo čakať.
Ale mrknime sa na tú nejasnú šedú zónu definovanú v úvode, ktorá sa nachádza medzi umeleckým predstavením a sexom. Vrámci nej to dievčatá určite robia preto, lebo sú nymfy (zostaňme v ilúzii a sebaklame), alebo ich to baví z iného sebarealizačného dôvodu na vrchole Maslowovej pyramídy. V zásade využívam v Moskve dve možnosti: „Masážny salón/spa“ alebo „Gentlemens club“. Len pre oficiálny záznam uvádzam, že nasledovné riadky „hovoril kamarát“ :-D.


Takže hurá, poďme rovno do bordelu... ehm... nieee... teda, hurá do masážneho spa. Bordel to teda nie je, lebo je to pekne organizované, s jasnými pravidlami a nikto sa tu nesnaží ošklbať ťa. What you see is what you get, the costs are clear. Ak sme partia, je dobrým zvykom, že zavolám do spa dopredu, pričom im dám vedieť, koľko nás asi bude a kedy prídeme. Plus spomeniem, že zas príde aj Sergej, ktorý je úchyl na divoké zvery, tak by bolo fajn, keby pripravili pre neho aj kopytníka. Vďaka tomu vedia posilniť šichtu. Dnes idem sám, deň bol náročný, vo fitku a plávať som bol už ráno a teraz večer to chce len relax a jemnú masáž. Bytový dom, ani nie 15 minút pešo od Kremlinu, má zozadu plechové dvere, s dvomi kamerami a zvončekom. Prichádzam o 19:30. Otvorené je od skorého poobedia až do bieleho rána, ale hneď poobede ešte najlepšie a najnadržanejšie dievčatá nepracujú. Naopak, neskôr v noci už sú vyťažené, zaneprázdnené, v ojedinelých prípadoch aj uspokojené (nielen po finančnej stránke). A vtedy už môžeš pocítiť, že dievča to neberie ako job, ktorý ju baví, ale len ako šichtu a ty si iba ďalšie mäso na stole. Zazvoním, dvere sa po pár sekundách elektronicky odomknú a ja vstupujem. Predomnou sa nachádza schodisko do podzemia domu. V niektorých spa je vo vstupe dokonca aj malý gauč a milión nápisov, nech si nahodíš jednorazové nemocničné návleky na topánky kvôli zachovaniu čistoty. Zbehnem dole schodami a za recepčným mini pultom ma uvíta štíhle, vysoké, usmiate, asi 25-ročné dievča dokonalých tvarov - šéfka dnešného večera. Prebehne obligátna konverzácia na prelomenie ľadov. Ak ťa dievča nepozná ako stáleho zákazníka, povyzvedá okrem iného aj to, odkiaľ si sa o  spa dozvedel, či vieš ako to tu chodí a či si vlastne u nich správne. Lebo ak si prišiel kupovať obkladačky, tak si vošiel do nesprávneho podniku. Vie plynule anglicky, nemecky a rusky. Počas krátkej zdvorilostnej diskusie sme sa presunuli chodbami do jedného z viacerých boxov, ktoré sú navzájom oddelené stenou alebo hrubým závesom, pre vizuálny pocit súkromia.


Šéfka ma požiadala o minútku strpenia, kým dá dokopy dnešnú ponuku. Po chvíľke pribehla, odhrnula záves a predo mňa napochodovalo 10 hriešne sexy dievčat. Všetky boli v spodnom prádle, na vysokých podpätkoch. Výzorovo pôsobili určite lepšie, než väčšina zlatokopiek z Eurovea promenády. Mojou úlohou bolo vybrať si dievča-masérku, ktorá mi spríjemní večer. Niekto má pri vyberaní jasnú preferenciu, napríklad berie tú s najväčšími prsiami (horniaci), najlepším guľatým zadkom (dolniaci), prípadne ideš po niečom inom a letíš na ázijské črty, vysekanosť z fitka, atď. Čiže vyberáš podľa jedného parametra, prípadne dvoch. Alebo ideš na to opačne, vylučovacou metódou – tak volím ja. Postupne som vyradil (vo svojej hlave) z výberu všetky dievčiny, ktoré ma niečím „odpudili“ („no-go“ for any non-defined reason). Ak by som si chcel, nedajbože, aj pokecať v angličtine, tak by som požiadal šéfku, nech vyselektuje tie dievčatá, ktoré majú aspoň základy angličtiny. Ale ja tu nie som na jazykovom kurze. Takže polovicu som vyradil lebo... lebo 42 (univerzálny dôvod). Zo zostávajúcich vyberám takú, ktorá javí o mňa najväčší záujem. Prirodzený úsmev a spätná väzba robí divy, uľahčuje moje rozhodovanie - sklamaný s výberom som tu ešte nikdy nebol. Proces selekcie som ukončil, keď som ukázal celou rukou s otvorenou dlaňou smerujúcou jemne nahor na masérku, ktorá ma zaujala najviac a mal som z nej najlepší pocit na srdiečku. Btw, ukazovať celou rukou pôsobí lepšie, ako keď ukazuješ prstom, sťa na tovar. Ukážeš tak masérke hneď od začiatku rešpekt a zvorilosť (vrámci možností). Nič ti nebráni vybrať si dve, alebo aj tri dievčiny, záleží na tom, kvôli čomu si sem prišiel, koľko máš času a akú máš približnú naplánovanú útratu.


„Najťažšia“ časť večera je za mnou, všetky dievčatá odpochodujú (vrátane mojej vyvolenej). Šéfka zatiahla záves a o necelú minútu si ku mne zase prisadla za účelom dohodnutia "spa procedúry". Prvá otázka je, koľko mám času: hodinu-dve, alebo do rána? Od toho záleží, aký procedurálny balíček vyskladáme. Všetky ceny sú v rubľoch, pre zjednodušenie vám to odhadnem približne v Eurách. Základ je hodinová masáž za cca 35 Eur. Možnosť dotýkať sa masérky +15 Eur, happy ending +15 Eur, masáž prostaty +15 Eur, spoločná sprcha s dievčinou +15 Eur, a tak ďalej... ponuka je široká, vrátane celovečerného wellnesu (sauny&jacuzzi), bondage&sado-maso praktík, samozrejme, simple sex nevynímajúc. Dokonca ponúkajú aj profesionálne lekárske vyšetrenia (zamerané  na prostatu), kde dostaneš na záver aj lekársku správu, ktorú si prihodíš do svojej zdravotnej karty a môžeš skúsiť ukecať svoju poisťovňu k preplateniu (kamarát hovoril, že jedna zdravotná poisťovňa mu to raz ročne prepláca a to nie je päťdesiatnik – true story bro). Ale takúto procedúru fakt odporúčam booknuť si dopredu, lebo lekárky nemajú službu každý deň. Tak nech ideš na istotu. Vtedy úvodný krok širokého výberu preskakuješ a vyberáš si len jednu z dvoch polonahých lekárok (či zdravotníčok), ktoré sú k dispozícii. Keďže som slušný chlapec, čo prišiel fakt len zrelaxovať po náročnom dni, po chvíľke diskusie som sa so šéfkou dohodol, že to bude naozaj iba masáž s možnosťou dotýkať sa masérky, čiže to mám za 45 Eur. Peniaze nedávam priamo šéfke do ruky, to je neslušné. Položím ich na stôl alebo na gauč medzi nás. Vysmiata šéfka peniaze zhrabne a o pár minút ma už moja vyvolená, usmiata kráska ťahá za ruku do jednej z izieb. Izba má v rohu sprchový kút, na opačnej strane gauč a stolík s audiosúpravou. V strede je pomerne veľká a vysoká posteľ, ktorá je niečo medzi klasickou pevnou posteľou a masážnym ležadlom (hlavne čo sa týka výšky). Na stene je, presne podľa očakávania, veľké zrkadlo. Všade je dokonale čisto a jemné prítmie.


Dievča zamklo za nami dvere, aby nám tam omylom niekto nevbehol a telefónom na stene ohlásila šéfke rýchlou voľbou začiatok našej session. Spustila hudbu a pomohla mi zbaviť sa šatstva. O svoj saténový župan a spodné prádlo prišla tiež, aby to bolo férové stretnutie. Padlo zopár jemných dotykov a už ma tlačí, nech si dám rýchlu sprchu. Keďže som si nepriplatil za spoločné sprchovanie, dávam si fakt len rýchlu, párminútovú sprchu ako sa na športovca patrí. Často ide do sprchy následne po tebe ešte dievčina - tým ti chce dať najavo, že je dokonale čistá, ale nesnaží sa naťahovať čas. Po sprche ma dievča vyutiera. Ľahnem si na masážnu posteľ a môžem začať driemať... teda... driemať mi nedovolí. Masáž je zo začiatku relaxačná - reálne kvalitou  normálny seriózny priemer. Po chvíli však dievča naolejuje aj seba a masíruje ma celým svojím nahým telom. Musím uznať, že je celkom šikovná. Využívam priplatenú možnosť dotýkať sa jej a pomaly, jemne, sa to zmení na vzájomné dráždenie a vzrušovanie. Hrám sa s ňou, usmieva sa, dokonale predstiera, že ju to baví a že sa jej moja aktivita páči. A možno si to fakt užíva. Ani čoraz častejšie dotyky na jej intímnych miestach neodmieta. Venuje sa mi nepomerne viac, než bolo dohodnuté so šéfkou. Čo chce ona dopriať mne, to sa snažím oplatiť ja jej. Časom skúšam, kde bude hranica. Postupne zvlhla, zvažujem, že by som skúsil zasunúť prst hlbšie? To mi však nedovolila, včas mi stopla ruku, aby som nepokračoval dnu, ale zostal ju dráždiť len na povrchu jej mušličky. Hrám sa s ňou a ona so mnou. Keď sa na chvíľu prestanem venovať  jej klitorisu, šepne mi do ucha, že nemám prestávať. Klitoriálny orgazmus si zjavne nechce nechať ujsť a adekvátne sa odmeňuje. Neviem odhadnúť, či to dokonale hrá, alebo je to pre ňu naozaj zábava. Tak či tak je mi to jedno, užívam si dokonalú „masáž“.
Pohodová nálada, zdvorilosť a nenásilná zábava je cestou, ktorá vedie k tomu, aby mi  dievča dovolilo prekročiť nepísané hranice. Na druhej strane rešpektujem, keď hranice jasne vymedzí. Dievča nie je vec, aj keď je profesionálka, pristupujem k nej rovnako ako ku sexy kráske, s ktorou mám pár rande už za sebou, dnes u mňa prespí a  chcem, aby sa v mojej spoločnosti cítila dobre. Ona sa potom väčšinou snaží o to isté pre mňa - a nerieši, čo z toho robí, lebo musí a čo robí pre zábavu.


Obaja vysmiati zakončujeme našu relax session sprchou. Zaolejovaný predsa odchádzať nechcem.  Ale dodržíme dohodu z úvodu a dáme si sprchu každý zvlášť. Koniec masáže dievča ohlasuje zase telefónom u šéfky a tá vypne videonahrávanie miestnosti. Snáď si si nemyslel, že sa niečo dialo v utajení. Dievča ma za ruku vyviedlo smerom k východu. Tam ma pohladila po tvári, dala bozk na krk a ja som sa pobral zregenerovaný svojou cestou. Keď som prechádzal poslednou chodbou von, všimol som si v kúte schovaného ochrankára. Žiadna vypasená hlavohruď to nebola, ale šľachovitý, normálny človiečik vo voľnom obleku. Určite sa najlepšie cíti v trencloch v octagone. Potešil som sa, že prevádzkar má rozum alebo skúsenosti - lebo v úzkych chodbách a miestnostiach váha nepredstavuje prioritu. Dôležitá je schopnosť rýchlo a presne lámať a páčiť prsty/ruky/nohy. Nepochybujem, že tento pandrlák je na to expert. 
Fyi: „Kamarát“ hovoril, že vyššie spomínaná návšteva bola tu: wewewe .  číslicaPäť  massage.ru  Útratu som mal cca 50 Eur za cca hodinu a štvrť veľmi intenzívneho zážitku.



Epilóg:
- Ak ti do prológu napadlo doplniť aj "Nie je umenie si vyhoniť, ale len tak si celý večer pohonkávať", tak ťa život v Kráľovstve dokonalosti s perfektnou ženou nečaká.

- Ak vyzeráš ako zhnitý zemiak, prachy ti nepomôžu získať sympatie a záujem najlepších dievčat - tvoj večer bude mať výrazne konzervatívnejší a nudnejší priebeh. Peniaze sú občas mocné, ale nikdy nie všemocné.

- Máš pocit, že video z vyčíňania počas tvojej návštevy v "Spa", alebo v "Gentlemens clube" by ublížilo tvojej reputácii alebo nebodaj rodinnému životu? Tak tam nelez. Je to úplne legitímna základná praktika, ako presvedčím neskúseného obchodného partnera, že moje požiadavky by mali byť akceptované.

- Áno, milé pohoršené čitateľky, máte pravdu, návšteva “Spa” je hriech. Súhlasím a chápem vaše znechutenie z prečítaného článku. Rovnako súhlasím, že treba zastaviť globálne otepľovanie, ľudia by nemali trpieť hladom, alebo sa vraždiť na objednávku. My ostatní sa stretneme v pekle, a verte mi, že to bude super jazda.


Nabudúce, aj ked trochu menej šťavnato, nazrieme do môjho obľúbeného moskovského "Gentlemens clubu"

Teaser:  https://www.youtube.com/watch?v=aQKvNo73XdQ