Dnes bol divoký deň a na včerajšiu návštevu „spa“ som už takmer zabudol. Ešteže som si stihol pred raňajkami zaplávať aspoň symbolický kilometer, lebo zvyšok dňa už čas na šport nebol. Zanalyzovať situáciu a hrozby, aby sme na ne reagovali primerane, bolo náročnejšie ako obyčajne. Pretlak dát od informátorov vytváral chaos so zdanlivo protichodnými následkami. Plány našich aktivít v regióne na nasledujúce obdobie som riešil celý deň až do večere.... a až po sibírskych surových mrazených špecialitách a veľmi ľahkej degustácii vodky, sme sa dopracovali k akceptovateľnej dohode. Aj vlk zostane sýty, dokonca aj pešiaci zväčša prežijú. Následný presun do Gentlemens club-u je po takto náročnom dni asi už samozrejmosť. Ísť do nášho obľúbeného klubu vnímame ako návštevu „umeleckého“ predstavenia - niečo, ako keď sa ide na muzikál, či iné umelecké predstavenie.  Nechodíme tam kvôli sexu. Ideme za intenzívnejším zážitkom, než by sme mali v strip bare. Ale bude to menej divoké ako som mal včera  v "spa".


Na vstupe do Gentlemens clubu je ochrankár, ktorý zľahka prekontroluje, či nevyzeráme ako sedliaci v meste, či nemáme u seba strelné zbrane (chlapci ich nechali vo firme), prípadne vidly (oprel som ich o stenu susedného domu). Ak sa zabudneš, vybavenie si uňho odložíš. Občas sa platí vstupné, rádovo 30E/osoba, pričom v cene každý dostáva kupón na privátny tanec a/alebo drink. Náš klub má niekoľko častí. Vstupná časť je so šatňou, v ktorej si odkladáme prebytočné veci. Ak si paranoidná sračka, čo sa bojí o svoj život, nepriestrelnú vestu si tu tiež odlož. V klube ti nepomôže. Ak padla objednávka a šéf klubu súhlasil, máš to spočítané. Od šatne prechádzame ďalej okolo baru do centrálnej miestnosti. V jej strede dominuje malé, približne polmetra vysoké pódium s dvomi tanečnými tyčami. Po obvode miestnosti je súvislé gaučové sedenie, ktoré je bez bočných opierok. Kde-tu je aj malý stolík na odkladanie nápojov. FYI: Do Gentlemans klubu nikdy nie si oblečený príliš dobre. Tričko je vždy NoGo. Košeľa, oblek, naleštené topánky a kravata sú OK. Čím lepšie pôsobíš, tým sú dievčatá prítulnejšie. Dokonca aj naleštení metrosexuáli sú, vďaka ruskému vzťahu ku gýču, vítaní.


Po pohodlnom usadení, ani nie tri metre od nás, na tyči predvádza svoj zvodný tanec krásne polonahé dievča. Keď si vyberáme miesto na sedenie, nikdy to nie je pri bare. Sedieť pri bare je úplný FAIL. Vyberáme si  gauč tak, aby sme mali priamy výhľad na tanečné tyče. Stolík musí byť poruke a zároveň dodržíme medzi nami priestor, aby z oboch strán vedľa mňa zostalo miesto pre dievčatá, ktoré ma budú rozptyľovať. Keď príde čašníčka, objednávam si pitie – prvú fľašku Heinekenu za v prepočte 5 Eur. Pol promile už mám z večere a shotmi sa opiť neplánujem. Zároveň čašníčke podávam pár tisíc rubľov, nech mi ich rozmení na „tips for girls“.  Na oplátku dostávam hromádku dvestorubľoviek a tak je jasné, koľko v základe berú dievčatá za „predstavenie“ (fyi 200 RUB = 3 Eurá). Ak by sme boli v ešte luxusnejšom podniku, tak by to boli 500-rubľovky. Priebeh večera je jednoduchý a jasný: Na prvú pesničku sa dievča zvodne vlní a predvádza svoj erotický tanec okolo tyče na mini pódiu. Na druhú pesničku sa v úvode tanca zbaví svojich mini šiat a zvodný poledance dáva len v tangách. Po druhej pesničke ide dole z pódia medzi hostí a pri tyči začína ďalšia kráska. Dievča, ktoré práve dotancovalo, sa ide povenovať postupne hosťom v klube. Ku každému príde,  dve-tri minútky si zatancuje priamo pri a aj na „ňom“ a predvedie svoju zmyselnosť. Počas tejto „ochutnávky“ ma dievča nešetrí, dotýka sa ma takmer všade. Nezabudne predviesť, ako by na mne jazdila. Je skvelá a priamemu kontaktu sa nevyhýba. Preto je dôležité, že nesedím pri bare, ale pohodlne na gauči s priestorom okolo. Tak má dievča priestor sa realizovať v maximálne možnej miere a v plnej paráde. Za jej tanec ju odmením jednou z bankovkoviek, ktoré po rozmenení ležia na stole. Zasuniem dievčaťu tip za nitku táng a ona sa s úsmevom a poďakovaním presunie ku kolegovi vedľa mňa. Teda... ak som sa s ňou medzi časom nedohodol na niečom prioritnejšom.

 


Dievčatá, ktoré odtancovali pri tyči a následne už prešli cez všetkých hostí a pozbierali svoje tips, sa následne voľne pohybujú po clube. Je utorok večer pred polnocou, celkovo sme tu štyria hostia a asi 12 dievčat na floore. Občas si niektoré ku mne prisadnú a trochu pokecáme. Zdržia sa pár minút, alebo aj dlhšie, podľa chuti. Prakticky sa striedajú a záleží od komunikácie, ako dlho dievča pri mne pobudne. Vediem obyčajnú konverzáciu, spoločnú tému vieme vždy ľahko nájsť, napríklad s Nadjou sme preberali riziká zníženia kvality raketového paliva po krátkodobom ožiarení izotopom jódu 131 (polčas rozpadu má jód131 len týždeň). 


Na privátny tanec si neskôr vyberám jedno z dievčat, ktoré sa pri mne pristavilo a jej charizma ma oslovila natoľko, že ani čerstvý jód131 v našich skladoch nepovažujem už za taký seriózny problém. Dievča ma berie do bočnej časti clubu, kde budeme mať viac súkromia. Defaultne by som sa jej nemal moc dotýkať, ale zase je to o sympatiách a občas dievča dovolí viac ako čakám. Táto predviedla „tanec“, ktorý by v pohode mohli považovať za neveru aj voľnomyšlienkoví liberáli. Trvanie zodpovedalo dvom alebo trom pesničkám, čas som nevnímal. Následne jej zasúvam ešte tip za znova oblečené nohavičky a vraciam sa do centrálnej časti klubu, na svoje miesto na gauči a užívam si show predvádzanú ďalšími dievčatami. Ako som vravel v úvode, neprišiel som sem sexovať - ceny za sex sú v Gentlemans clube niekoľkonásobne vyššie ako v "spa", a kvalitou to „spa“ neprekoná. Takže pragmaticky sa tu sexovať veľmi neoplatí. Toto je divadlo a show hlavne pre oči. Moja priebežná útrata za pitie a tips pre dievčatá ma klasifikujú na váženého hosťa, odšukať si návštevu nemusím.


Do pitia alkoholu nikto nikoho v klube nenúti, z drinkov tanečníčky podiel nemajú. Samotné dievčatá pijú vodu s mätou alebo s citrónom a ľadom, aby boli fit po celú noc. A tak je to dobre. Ak si chceš večer vychutnávať, tiež by si sa nemal zostreliť. Je príjemné udržiavať si polotriezve pol promile a užívať si atmosféru. Keď nájdeš svoju bohyňu a plánuješ byť v Moskve dlhšie, môžeš sa jej skúsiť popýtať na jej insta účet. Ďalší deň si ju nájdeš a dohodneš si privátnu zábavu. V tento večer má dievča službu, takže určite dnes večer s tebou von/do hotela nepôjde. To by si musel zaplatiť extra taxu prevádzkarovi, že mu berieš zamestnanca... Ale ďalší deň máš vysokú šancu - ak ti povie súkromný kontakt na seba. A ak sa osvedčí, o mesiac ťa môže prísť vyzdvihnúť priamo na letisko a následné ubytovanie na hoteli bude mať príjemnejší priebeh.
Pri platení účtu za konzumáciu v klube nezabúdam na aspoň 15% prepitné čašníčkam. Oni nemajú zárobok z tanca. Iba prepitné je ich príjem. Ak im ho zabudneš dať, tak pravdepodobne ti to slečna pri platení pripomenie.
Účet večera: cca 80 eur/3-hodinové predstavenie (privátny tanec, tips for girls, niekoľko pív).


Pre porovnanie cenových relácií: štyri dni dozadu som večer bol na drinku v bare. Nebol to úplne najlacnejší bar, ale zase to nebol ani šialený luxus. Počas večera zopárkrát vyskočili barmanky na pult a v štýle „coyote ugly“ zatancovali a pokúsili sa rozhýbať zábavu. Nebol to striptíz, len spôsob ako prebudiť a kabaretne zabaviť hostí. Za dve hodiny v bare a po pár drinkoch som mal účet okolo 65 eur (4740 RUB), plus prepitné.  

Podobné ceny máš aj na hotelovom bare. Ak si ideš dať večerný pohár kvalitného červeného vína na dobrú noc, určite si všimneš niekoľko dievčat, ktoré majú „službu“. Typickým znakom je, že si ich barman nevšíma. Popíjajú jeden drink celý večer, hrajú sa na mobile a ak si k nim prisadneš, určite ťa pozdravia so žiarivým úsmevom. Môžeš sa s nimi porozprávať, ale ani len o vplyve bridlicovej ťažby ropy na ceny nehnuteľností v Emirátoch nič netušia. Preto dúfajú, že sa nechceš rozprávať, ale rovno navrhneš sa presunúť na izbu. Žiadna ti to priamo nenavrhne, zato trpezlivo bude čakať, kým ti to docvakne. Toto dievča je cenovo vždy drahšie ako návšteva „spa“. Očakáva, že keď platíš do 200 eur/noc za izbu, tak peniaze neriešiš. Plus za ňou nikam nemusíš cestovať, je tu a pripravená... A ona musí dať ešte podiel nielen barmanovi, ale primárne concierges. Concierges je predsa zodpovedný za pohodlie hostí. Umožniť iba najkrajším spoločníčkam pobudnúť celú noc v hotelovom bare, aj keď nie sú ubytované, je jeho zodpovednosť.

 

Hlavne nikdy nepremýšľaj, či je s tebou akékoľvek dievča pre peniaze alebo z lásky.

Tak či tak, ženy treba rozmaznávať po všetkých stránkach.

 

 

Epilóg: 
Nie je umenie si zasunúť. Umenie je dopriať žene v posteli vzrušujúci zážitok a orgazmy, na ktoré tak skoro nezabudne... 

odmena Ťa neminie.