Milí moji bývalí frajeri, partneri, milenci, kamoši, s ktorými som niečo riešila a „tí, ktorých už budem navždy volať kokoti“! Chcem vám len povedať, že aj keď si všetci myslíte, že ste zbalili vy mňa, v skutočnosti to bolo všetko celkom inak a vy o tom ani netušíte. To ja som zbalila vás.

 

Samozrejme, každý muž chce loviť, zbaliť dievča a cítiť sa ako víťaz. Na druhej strane, neviem ako u ostatných žien, ale u mňa to funguje tak, že buď sa mi chlap páči hneď alebo proste už nikdy. A teda, že sa mi hneď páči znamená, že ho aj chcem hneď zbaliť. Nič viac, nič menej. Keďže ale rešpektujem zákony prírody, musím to celé urobiť tak, aby si on myslel, že zbalil mňa.

 

Začíname

 

Skoro vždy sa snažím konverzáciu alebo celý priebeh prispôsobovať konkrétnemu chlapovi (tomu predchádza stalkovanie – google, facebook, instagram a iné sociálne siete, kde si ľahko utvorím obraz o dotyčnom, dozviem sa ľahko, kde študoval, odkiaľ je, kto sú jeho kamoši, kam sa chodí baviť. Ak sa dá, prejdem aj katasterportal a orsr – áno, som úprimná a nie, nerobím to len ja, mrzí ma to. Tu mám potrebu dodať, že to nerobím preto, aby som zistila, čo všetko má, ale či neklame v tom, čo robí a podobne. Pokiaľ neviem jeho meno, ale stretla som ho napríklad v bare, vtedy ani konverzáciu nezačínam, lebo sa bojím, že je masový vrah. Ale to som už odbočila. Či už si s dotyčným píšem alebo sa rozpravám a viem o ňom veľa informácií alebo nie, vždy začnem jednou vetou, tzv. ľadoborcom a veľmi záleží, ako sa pri tom zachová.

 

Situácia:

 

On: Ahoj.

 

Ja. Ahoj.

 

On: Odkiaľ si?

 

Ja: Z tvojich snov.

 

Ak sa zasmeje, znamená to, že chápe srande, sme rovnako naladení, môžeme ísť ďalej. Ak sa nezasmeje alebo nedajbože nepochopí, hneď sa mi prestane páčiť a misia je ukončená so statusom „stratila som drahocenný čas“ alebo „mohla som radšej stalkovať niekoho iného“.

 

Ak sa vám veta o snoch nezdá ničím výnimočná alebo vtipná, tak vedzte, že ma 100% úspešnosť (vykonávané na dosť veľkej vzorke chlapov, mne v tomto môžete veriť).

 

Čo je to ten ofsajd?

 

Situácia:

 

Sedíme len my dvaja alebo partia ľudí v podniku, kde beží futbal. To, či má rád futbal, je mi jedno, určite sa mu ako každý muž rozumie aspoň o troška viac ako ja. Vyberiem si akúkoľvek situáciu na ihrisku, najlepšie, keď sa práve vôbec nehrá a poviem:

 

Ja: To bol ofsajd! (tvárim sa zlato a prihlúplo)

 

On: Haha, ale vôbec, ty očividne ani netušíš, čo je ofsajd (juj, tá je zlatá, hlúpučká).

 

Ja: Nooo, som myslela, že toto bolo ono, mi to vysvetľoval už hocikto, aj môj bývalý, ale stále som to nepochopila! Je to strašne ťažké.

 

On: Tak ja ti to vysvetlím.

 

Vysvetľuje, ja prikyvujem celý čas nalepená na jeho perách s uznanlivým zasneným pohľadom a na konci toho celého poviem:

 

Ja: No konečne to chápem! Takto ľahko keby mi to niekto vysvetlil, tak to hneď pochopím! (totálna lož, neviem čo to je a nikdy ani vedieť nebudem)

 

A sme obaja šťastní a o krok bližšie k cieľu.

 

Úspešnosť opäť 100% - viem to, pretože som to neskôr s chlapmi preberala a oni si na túto situáciu veľmi dobre pamätali. Skočil na to každý jeden.

 

Fajka

 

Dajme tomu, že sme už prešli všetky potrebné náležitosti, ktoré vedú k fyzickému zblíženiu, a teda slušne povedané, idem ho vyfajčiť. Ešte dva roky dozadu som verila tomu, že keď mi chlap povedal, že to bola jeho najlepšia fajka v živote,  je to tak. Potom som prišla na to, že to hovoríte skoro každej. Verte mi, bola som sklamaná. Aj zo seba.

 

Funguje to tak, že ak bola fajka dobrá, poviete, že bola najlepšia. Ak bola obstojná, poviete, že sme v TOP 3 najlepších (kto by nechcel byť v TOP 3?) a ak bola hrozná, nepoviete nič. Tu by som si svoju súkromnú štatistiku nechala pre seba.

 

A keďže aj ja viem ojebávať vo svoj prospech, ak budete, milí muži, niekedy počuť vetu: „ tvoj kokot sa mi fajčí najlepšie zo všetkých doteraz“, berte ju s rezervou. Samozrejme, poviem to len, ak to má aspoň kúsok od pravdy. Pokiaľ som prekonávala dávivý reflex a mala v ústach len vaše prvé 4 cm (niekedy aj posledné), nedokážem sa takto prinútiť klamať.

 

Úspešnosť opäť 100%, ktorý chlap by takúto chválu nechcel počuť? Veľkosť vzorky si opäť nechám pre seba.

 

A nakoniec

 

Asi by som mala napísať, že máte tento článok brať s rezervou, ale nenapíšem to. Plus mám potrebu dodať, že ak sa niektorí chlapi cítia po tom čo čítali troška oklamane, lebo si na niečo z minulosti spomenuli tak...pokojne sa tak cítiť môžete.

 

Pokračovanie nabudúce.