Chystáte sa na dovolenku? Máte za sebou niekoľko úspešných, super alternatívnych výletov s vymakanými ľuďmi, skvelou atmosférou v príjemnom prostredí? Máte teraz chuť ísť niekam, medzi úplných blbcov a traperkov a odchádzať znechutený a otrávený? Tak toto je článok presne pre vás. Ponúkame vám 5 najtrápnejších dovolenkových destinácii pre mužov!

 

5. Ibiza
Je rok 1996, vy máte 19 a idete na prvú dovolenku bez rodičov. Už ste boli na Pohode a do šiestej ráno ste na dvoch pilulkách extázy skákali na už ani neviete akých houseových dídžejov a chcete viac. Vyberiete sa teda na Ibizu, kde žúrka nikdy nekončí.

 

Dobre. A teraz sa preberte. Je rok 2011 a Ibiza je už 15 rokov out. Ak si však chcete prinavrátiť stratenú mladosť, opäť dostať svalové kŕče z dehydratácie a každý druhý deň stráviť v depresii z vyplavených endorfínov – choďte na Ibizu. Tu, v spoločnosti ďalších, pravdepodobne o 10 až 15 rokov mladších, no rovnako z drog a alkoholu vytupených spolutanečníkov to môžete zažiť znova.


4. Praha
Len na skok od Slovenska sa nachádza východoeurópske hlavné mesto sexu – Praha. Máte už dosť rozumných ľudí, kvalitných podnikov a inteligentnej konverzácie? Vyberte sa tam! Najlepšie bude ak poletíte, hneď na Ruzyni sa necháte odrbať zlodejským taxikárom, ubytujete sa v predraženom hoteli dve ulice od Václaváku a necháte sa vyhodiť v jednom z bordelov. Tu už sa môžete opiť z českého piva za 5 eur/polliter a absolútne neschopní čohokoľvek pripomínajúceho sex sa zmätene rozprávať o hovne s 20 ročnou študentkou ekonómie, ktorá potrebuje peniaze na nájomné.


3. Mykonos
Prezývaný aj "Ibiza light" je grécky ostrov plný ľudí, ktorých si zamilujete na prvý pohľad. Chodíte každý deň do posilky? Opijete sa z 3 pív? Nosíte tričká Ed Hardy a keď do vás niekto v bare drgne, hneď sa idete biť? Mykonos je pre vás ako stvorený! Grécky ostrov plný svalnatých trulkov v mini bikinoidných plavkách s priblblými tetovaniami vás už čaká. A áno, nájdete tam aj tupé peroxidové blondínky s umelými kozami čo sa smejú ako brojlerové sliepky v poslednom štádiu smrti. Tak šup, zbaľte si svoje speedo plavky a najväčšie hodinky aké máte a hor' sa na Mykonos!

 

2. Panama beach, Florida
Viete čo je to „spring break“? To je jarná prestávka medzi semestrami na amerických školách, kedy sa tisícky študentiek a študentov vyberajú do mesta Panama beach na Floride, aby sa tam spoločne opili, strápnili, vyspali s takmer kýmkoľvek a potom hanbili. Ak sa aj vy chcete pridať k tisíckám traperkov spoločne tancujúcim okolo bazéna a očumujúcim Miss mokré tričko, vyberte sa do Panama beach. Možno tu ulovíte nejaké menej obéznu Američanku, ktorá odíde z vašej hotelovej izby skôr ako sa stihnete zobudiť, takže si budete myslieť, že ste pretiahli Cameron Diaz. Ukážka toho ako sa žúruje v jednom z najlepších klubov na Panama Beach tu:

 

1. Goa, India
Chodievali ste na Ibizu ešte keď bola cool, pracujete v treťom sektore a na jeseň sa pravidelne s kamarátmi vydávate zbierať lysohlávky a potom pozorujete ako vám farebnejú ruky a spomaľuje sa čas? Tak potom je mesto Goa v Indii to pravé pre vás. Vyše 100 kilometrov nádherných pláží pozdĺž Arabského mora vás nemusí zaujímať, pretože práve v tomto meste sa robia tie najväčšie, najdivokejšie a celonočné rave parties. Čo si zobrať? V princípe vám stačia flipflopy, batikové tričko a zopár eur. Hríby, LSD, MDMA a takmer čokoľvek iné z drogového súdka kúpite na mieste. Riziká? Že do vás nejaký hipík kopne hacky-sack. A samozrejme, že si nejaký Európanko čo to prehnal s drogami bude myslieť, že ste zlý drak a bude vás chcieť zabiť.

 

zdroj: https://www.askmen.com/top_10/travel/top-10-douchebag-destinations.html