Valentín je vraj sviatosť konzumentalistickej cirkvi, ktorá sa oslavuje na počesť toho, že prorok Valentos obdaroval svoju lásku kvetinami zo strelnice v Las Vegas a potom sa vrúcne pomilovali. V skutočnosti to bolo tak, že Valentos bol nadržaný aj nadrbaný a išiel za prostitútkami, aby mu pomohli v tejto nelichotivej situácii. Bol však natoľko nadržaný, že sa urobil už pri predohre...

 

Takže zabudli ste na Valentína. Hovoríte, že nie, veď nikoho nemáte. Ja vám hovorím, že ste na Valentína zabudli. Lebo síce Valentína je len jeden deň v roku, ale vy ste celý rok zabudli hľadať obeť. A to si hovoríte samec? Muž, kráľ tvorstva? Veď na svete je viac žien ako mužov. A žiadne také výhovorky, že dnes už každá baba nad 12 má svojho kolíka. Treba sa len snažiť. Možností je neúrekom. Tu je pár tipov od dlhodobo nepraktizujúceho.

 

Internet

Dnes je už každý na internete. Ten, čo nie je, ten buď neexistuje, alebo je agentom SIS a je tam tiež, len pod šiestimi aliasmi a niekedy sa zabudne prepnúť a odpovedá na svoje provokačné otázky. A sú tam aj baby. A aj single. Veľmi ľahko sa dajú rozoznať, lebo namiesto fotiek svojich detí a frajerov dávajú fotky svojich mačiek, psov alebo nekonečne múdre citáty nekonečne múdrych neznámych ľudí, ktorí v skutočnosti nič také nepovedali. Ale táto diagnóza sa dá ľahko liečiť. Stačí sa prihovoriť, súhlasiť s dajakým citátom a potom môžete pochváliť aj vzhľad dotyčnej. Väčšinou sú to normálne baby, len sa im nejako mladosť nevydarila a odvtedy nemali dôvod hľadať partnera.

 

Ak nie ste fanúšik asociálnych sietí, môžete sa zoznamovať aj v diskusiách. Také SME ani Pravdu neodporúčam, lebo je tam 90% psychicky narušených chlapov so sebavedomím na bode varu, ktorí zotrú každého s iným názorom. Ale napríklad Dailymale je ideálne miesto na zoznámenie. Pravdaže, ak vám nevadí, že väčšina čitateľov ženského pohlavia je na materskej dovolenke.

 

Alebo skúste internetovú zoznamku. Niektoré sú aj pre snobov a keď máte špeciálne sexuálne chúťky, netreba hneď letieť do rosničky, ale cez internet sa dá všetko (že vraj, ešte som neskúšal). Jedna známa dvakrát rozvedená stále skúša šťastie s americkými mužmi. Doteraz mala dvoch amerických manželov a vraj sú strašne nestabilní... Ale rekord medzi mojimi známymi drží jedna pani, ktorá nechcela zostať na starobu sama a v sedemdesiatke sa po tretíkrát vydala a po roku pochovala aj tretieho manžela.

 

Práca

Aj práca v openspace má svoje pozitíva. Napríklad nie ste zašití celý deň v kancli s jedným malým okienkom a vidíte dianie okolo seba. Medzi ne patrí aj nástup novej kolegyne, ktorá sa môže cítiť osamelá... Takže príležitosť pre vás ukázať jej základné predpoklady prežitia vo firme. Napríklad ohovoríte šéfov, prezradíte jej o nich pikošky. Najprv však treba zistiť, či ju nepretlačil daktorý šéf, ktorého idete ohovárať. Môže byť veľmi nepríjemné pre váš kariérny rozvoj, keď ohovoríte šéfa pred jeho milenkou. Takže radšej len zorientujte mladú kolegyňu vo firme, pozvite ju na obed a urobíte dojem. Možno bude dosť hlboký... A svoje kontakty môžete utužovať aj počas firemných akcií, kde sa pod vplyvom alkoholu dejú čudné veci. Napríklad náhodou netrafíte do vlastnej izby a ľahnete si vedľa nej.

 

Netreba zabúdať, že ak ste vo firme ako súčasť inventáru a pri ročnej inventarizácii aj vás zapíšu do zoznamu, tak môžete mať aj skúsenosti s opeľovaním mladých kolegýň. Len treba dávať pozor na podobné indivíduá s pretlakom testosterónu, aby sa nedostali do zorného poľa mladej kolegyne skôr. Kto skôr príde, ten skôr berie. Alebo melie.

 

Cestovanie

Ako mladý som veľa cestoval. Z východu na západ a opačne. Väčšinou som čítal a neobťažoval som dievčatá. Veď v preplnenom vlaku sa mi to zdalo trápne. Až kým ma nezačala baliť jedna slobodná mamička (ale ja som sa nedal, tak teraz neviem, o čo som prišiel).

 

Baliť počas cestovania teda ani nemusí byť také trápne. Taká dlhá cesta medzi dvoma slovenskými metro-poľami (metro ani v jednom nie je, ale na okolí samé polia) a keď oproti sedí slečna, ktorá číta 50 odtieňov hocičoho, môže byť celkom zaujímavá. Skúste sa jej ako neznalý problematiky opýtať, čo číta. Keď sa prizná, že porno a už dostatočne zvlhla, máte to isté. Ale je oveľa pravdepodobnejšie, že začne kamuflovať a opíše knihu ako príbeh obyčajnej dievčiny (vy aj tak viete, že je to štetka), ktorá je stratená vo veľkomeste... Ak ju viete zaujať viac ako kniha,  šance na zoznámenie sa s jej vlhkými nohavičkami sa znásobujú každú minútu, ktorú nechce vrhnúť pohľad na stránky knihy, kde sa podrobne opisuje milostný akt v takých detailoch, aké nemáte ani v najlepšom porne v HD rozlíšení.

 

Tak mužstvo, hor' sa do toho, aby ste si budúci rok mohli užívať ovocie vášho lovu aj mesiac po Valentínkach.

 

Pic by Mustafa Soydan