To vám teraz neprezradím, ale možno to ozrejmí niekto iný, ako sa to vlastne stalo.

 

O tom, že bývalý šéf Medzinárodného menového fondu - Dominique Strauss-Kahn, je pekný kanec, už vieme. Veď údajne znásilnil chyžnú v hoteli. A údajne to nebola ani chyžná, ale prestrojená prostitútka a vôbec ju neznásilnil...

 

Teraz zase vyšlo na svetlo sveta, že ten istý Dominique Strauss-Kahn na grupensex večierkoch znásilňoval pozvané hostesky. Vraj o tom nevedel, že sú prostitútky. Poškodená prostitútka zas tvrdí, že ona nechcela mať análny sex. Problém je, že na večierku to nikomu nepovedala a radšej držala zobák a uvoľnila ritný otvor. Možno si myslela, že ju pozvali na party len preto, že má hlboký dekolt a krásne hlboké oči. A keď páni siahli hlboko do peňaženky, tak netušila, že sa jej budú vŕtať hlboko v análi. Obvinenie však nepodala, ale vzorná francúzska polícia koná a prípad prešetrí.

 

Ak sa aj vám zdá celý prípad zamotaný, tak nezúfajte. Podľa mňa v tom nemá jasno ani polícia. Isté je len meno Dominique Strauss-Kahn a že bol šéfom MMF. Ostatné sa už nejak domyslí. Veď ako si inak vyrobiť čítanosť a zároveň sa pochváliť výsledkami práce – známa osoba + sexškandál.

 

Viac tu