Tak tu máme koniec roka 2014, čo je správny čas sa nadrbať, ale aj si trochu zabilancovať. Bilancovať je veľmi zvláštne slovo, pretože keď sa dá bilancovať, malo by sa dať aj monolancovať alebo multilancovať. My sme ale konzervatívni priaznivci tradičnej rodiny a preto budeme len bilancovať.

 

V roku 2014 sme mali uverejnených 386 článkov, vrátane tohto. A pozor, až 85 819 diskusných príspevkov. Áno, v diskusiách to naozaj žije a to sa ani nemusí stále diskutovať o cigáňoch, alebo či sú väčší chuji v Bratislave alebo na východe. Najviac sa totiž diskutovalo pod článkom o konšpirátoroch. Lebo veď hľadači pravdy útok na svoje modly nemôžu nechať bez odozvy a nám, primitívnym ovciam ukázať, ako sa veci majú.

 

Najlepšie hodnotený diskusný príspevok mala FunkCIA pri článku Dailytrash: Tina a Pesar.

 

Mimochodom, najčítanejším článkom v roku 2014 je iný článok z tejto rubriky, a síce review duetu Jaroša a Haščákovej s vyše 63 000 prečítaniami.

 

Nie každý diskusný príspevok je však ohodnotený zeleným znamienkom, ale niekto si často zlízne aj mínuská. Väčšinou keď ich spomenie v diskusii, alebo keď sa správa ako povýšenecká mentorujúca blahosklonná pizda. Preto najhoršie hodnotený diskusný príspevok je tento v článku o našej najobľúbenejšej menšine:

 

 

No a išli sme si svoje a išli sme si hore aj na fejsbukoch, kde už máme takmer 24 000 páčikov. Cez tento židoboľševický vynález nám posielate cenné námety a pripomienky, preto to napríklad po vydaní nového tracku od Mirgovej vyzerá asi takto:

 

 

Ale aj vyjadrujete svoj nesúhlas, ba až nevôľu s uverejnenými článkami. Niektorí sa uspokoja iba so slovným komentovaním, niektorí si urobia dramatický screenshot s kurzorom na tlačidle „unlike“ a niektorí... hm, no, veď sa pozrite:

 

 

 

Takisto sme prišli v roku 2014 s niekoľkými novinkami, z ktorých najdôležitejšia bola zmena dizajnu a užívateľského rozhrania (najprv ste pičovali, ale už ste si samozrejme zvykli) a systém dvoch uverejnených článkov za deň. Na inováciách stále pracujeme, nie síce ako Apple, ale snažíme sa. Preto nám zachovajte priazeň aj v roku 2015 a prajeme vám v ňom veľa pracovných, osobných a spirituálnych úspechov. Váš dailymale tím!