Aj vojny vedia rozosmiať. Presvedčia vás o tom pozbierané skutočné historky ozajstných hrdinov plné frajerských hlášok a drsných okolností. Bojové príbehy, ktoré bavia aj pacifistov. Nájdete ich v novej knižke Byť bojovníkom je úžasné od Tibora Šišku doplnené o skvelé ilustrácie Juraja Gašperca.
 
Texty Tibora Šišku alias Thibira môžete poznať nielen z tunajšieho portálu dailymale.sk, keď hviezdil hlavne vďaka sériám o Selous Scouts a Rodézkej občianskej vojne, či trilógiou o zabudnutom generálovi Šnejdárkovi, ale aj z projektu vedátor_sk.
 
Práve miestni čitatelia, prispievatelia a diskutéri ho uprosili na knihu. A teda v spolupráci s vydavateľom z petržalskej obývačky® začala kniha vznikať. ASAP. No a keďže minuloročný september prišiel už tento rok v júli, tak sa vydala kniha.
 
Stretnúť sa s autorom, vypočuť si čítanie úryvkov z knihy, zhliadnuť jej verejný krst, či klásť otázky autorovi počas besedy ste pozvaní v utorok 13. 7. v KC Dunaj v Bratislave. Akcia je prístupná pre fanúšikov i širokú čitateľskú verejnosť. Vstupné sa neplatí. Pokiaľ túžite po výtlačku s autorovým autogramom, no ešte svoj nemáte, nezúfajte. Na mieste bude kniha dostupná k zakúpeniu.
 
Ak to máte do Bratišky z Mordoru priďaleko, nebojte sa. V sobotu 17. 7. plánujeme aj výjazdovú besedu v Košiciach.
 
Takže ešte raz fakty:
Kedy: utorok 13. 7. 2021
O koľkej: 18:00
Kde: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava