Toto sa už určite stalo aj tebe. Po namáhavom pracovnom dni túžiš ako každý muž uniknúť z vysokého pracovného tempa a uchýliť sa k radostiam svojho súkromného života. Chceš sa vrátiť do detských čias a posilniť si svoje mužské ego vydareným gólom vo futbalovom zápase alebo sa odreagovať v spoločnosti krásnej tajomnej ženy pri poháriku whiskey. A zrazu natrafíš na jadro problému – nemáš ísť ským. Nová sociálna sieť Skym.sk vie vyriešiť tvoj problém a umožniť Ti aktívne tráviť tvoj voľný čas s ľuďmi, s ktorými to naozaj stojí zato.

 

Nová záujmová sociálna sieť Skym je určená pre všetkých atívnych ľudí, ktorí si chcú nájsť partnera s rovnakými záujmami. Jej hlavným mottom je: „Najsilnejšie vzťahy sa budujú na základe spoločných záujmov.“, nedbajúc na to, či hľadáš len priateľstvo alebo partnerský vzťah. Záujem spoznávať nových ľudí prostredníctvom záujmov je skutočne veľký, pretože Skym má po nedávnom spustení už viac než 1600 užívateľov.

 

Poď na www.skym.sk, vyplň svoje registračné údaje, vyber si z ponuky záujmov tie, ktoré ťa naozaj bavia a zdieľaj ich s ostatnými užívateľmi prostredníctvom eventov. Skym Ti automaticky vygeneruje užívateľov, ktorí majú vo svojom profile vyplnené rovnaké záujmy, ako máš Ty. Chceš si zlepšovať svoju tenisovú techniku, ale nebaví ťa udierať len do tréningovej steny? Túžiš stretnúť ženu, ktorá ti vyrazí dych tým, koľko máte spoločného? Je už len na tebe, či chceš zorganizovať novú udalosť, alebo dáš prednosť účasti na evente, ktorý vytvoril iný užívateľ.

 

Skym Ti dáva príležitosť, tak ju naplno využi. Zabávaj sa a prežívaj neopakovateľné chvíle so Skym komunitou.