Milujem Čínu. Je taká veľká, že sa tu každý deň niečo deje. Ľudí je tu toľko, že by ste ich mohli aj predávať... A tento nápad dostala aj mladá čínska dvojica.

 

Pár sa podľa čínskeho denníka Sanxiang City News zoznámil v roku 2007 v internetovej kaviarni pri hraní online hier. Dvojica sa dala dokopy a rok na to už splodila prvého potomka – syna. Už pár dní po narodení ho začali vychovávať k samostatnosti a nechávali ho doma bez dozoru, pretože chodili hrávať hry do internetovej kaviarne asi 30 kilometrov od ich bydliska.

 

V roku 2009 sa dvojici narodila dcéra a keďže očividne už jedno dieťa mali, napadlo ich, že ju predajú. Dostali za ňu niečo pod 500 amerických dolárov, ktoré použili na hranie hier. Keď zistili, že tento systém funguje, predali aj prvorodeného syna. Už sa však poučili o cenotvorbe a dostali za neho 10 krát viac - niečo okolo 4600 dolárov.

 

V tomto momente ako sa zdá zistili mladí rodičia – obaja majú pod 21 rokov – že predaj detí je celkom dobrý biznis a zamiesili na tretie. To vzápätí po narodení tiež predali za 4600 dolárov.

 

Potom však zlaté časy skončili, keďže o tomto skvelom marketingovom pláne sa dozvedela matka mladého dievčaťa a ohlásila ho na polícii.

 

Keď sa ich na súde neskôr pýtali, či im ich deti chýbali, odpovedali rozhodne: „Nie. My sme ich aj tak nechceli vychovávať – chceli sme ich len aby sme ich mohli predať.“ Pri procese ďalej tvrdili, že nevedeli, že porušujú zákon.

 

Gratulujeme k super biznisplánu... škoda že na návratnosť investície treba vždy čakať deväť mesiacov... ale zas... vždy je tu šanca na jackpot – dvojičky, alebo trojičky!

 

zdroj: https://abcnewsradioonline.com/world-news/chinese-couple-sells-all-three-kids-to-play-online-games.html