Nie je to Mel Gibson v pančucháčoch.
Nie je to svalnatý hasič.
Nie je to schopnosť zožrať, čo príde pod ruku a nepribrať (ale blíži sa to).

 

 

 

Ženy túžia po romantike. Tak, tu by sme mohli skončiť, pretože to, čo som napísala, je pravda a po vyslovenej pravde si už neradno zahrávať ďalej so slovami, lebo sa to môže len a len pokaziť. Ja to však skúsim, kvôli vám. Ale varovala som vás. Romantika ako taká je to jediné, čo funguje na ženy v každej situácii. Takže ňou nemôžete nikdy nič zbabrať. Nesmie byť však samoúčelná (áno, narážam na medvedíkov so srdiečkami hrajúcich niečo z repertoáru rádia Jemné melódie), musí to byť poriadne gesto, z ktorého je cítiť veľkú snahu a TO je sexy. Či už to znamená, že za ňou precestujete pol Slovenska, len aby ste s ňou strávili dve hodiny, lebo potom musíte isť naspäť, alebo keď si k sebe pozve kamarátku, navaríte im večeru a pôjdete si pozrieť futbalový zápas von do podniku, TOTO na ženy funguje.

 

V prvom prípade bude možno reagovať: "Ty si sa za mnou trepal 250 kilometrov, len aby si bol chvíľu so mnou?" - nemyslí tým: "Ten chlap musí byť retardovaný, veď je to strašne neekonomické a neekologické", myslí tým: "Tento chlap kvôli mne prešiel neskutočnú diaľku, cítim sa tak výnimočne" = je vaša.

 

V druhom prípade bude ohúrená nielen ona, ale aj jej kamoška, ktorá jej bude takého chlapa závidieť a na svete je len málo takých pocitov, ktoré sa vyrovnajú tomu, keď vám kamoška závidí vášho chlapa. A vy viete, že má prečo. Akurát sa nemôžete z tej krčmy vrátiť nadratý ako čík, lebo tým sa váš heroický čin maže. Úplne. V podstate, ak muž vie robiť takéto počiny, má napoly vyhraté už vo fáze balenia. Napríklad mne sa raz stalo, sediac večer v kaviarni, že prišiel istý typ a položil mi na stôl papierové lietadielko so slovami - "Pokúšal som sa to sem polhodinu hodiť, ale nedoletelo, tak som to priniesol. Ten odkaz ale platí." Vnútri bolo napísané: "Dnes som sa pozeral do desiatich párov očí, no môj deň sa mi začal počítať, až keď som sa pozrel do tých Tvojich."

 

A teraz hádajte na škále od 1 do 10, ako veľmi som bola namäkko. V tej chvíli by to mohol byť aj sadista potajme trhajúci nechty nemohúcim babičkám na geriatrii, bolo by mi to jedno, pretože on sa predsa polhodinu pokúšal hodiť mi na stôl lietadielko s odkazom!

 

Takže muži, ak ste chceli vedieť, ako vnímame romantiku my, tak to je o tomto, vyserte sa na tucty červených ruží a fejkové šperky, naučte sa vyvíjať snahu a robiť gestá, ktoré nás dostanú do kolien (čo je presne tam, kde nás chcete mať najviac) a hlavne, keď už sa vám podarí vymámiť od vábnej slečny kontakt, tak sa aj treba ozvať, nečakať obligátne tri dni, rovno hneď, lebo to je tiež jedno mega gesto v dnešnom svete.

 

Prípadne, ak všetko vyššie spomenuté kategoricky odmietate, naučte sa aspoň tancovať. To tiež celkom zaberá. Som počula.

 

 

pic via