Poznáte to. Ste v práci, vyťažený na smrť, browsujete po zľavových portáloch. Prehŕňate sa ponukami obskúrne vyzerajúcich reštaurácií (kilo rebierok a k tomu ďalšie kilo a 4 Corgone grátis, to všetko iba za 5,90 jedine v Pube u sfetovaného páva), krachujúcich penziónov a kozmetických salónov. Nekonečná nuda, šeď, depresia, zúfalstvo. Tak som sa aj ja jedného dňa bavil, až som sa prepracoval k ponuke, ktorá sa nedala odmietnuť. Tantrická masáž! Zo 120 na 60 eur! Hosanna synovi Dávidovmu, konečne začali inzerovať aj prostitútky! Pár klikov a kupón mi pristál v mailboxe.

 

Úplne štadardne, kúpu som vypustil z hlavy. Našťastie, spomenul som si pár týždňov pred vypršaním platnosti kupónu. Dvihol som telefón, vytočil číslo. Ozval sa príjemný ženský hlas a začal som si dohadovať termín. Už počas hovoru mi začal mimovoľne tvrdnúť.

 

„Výborne, piatok o 18:00, dohodnuté.“, uzavrel to hlas.

 

Zložil som, vzápätí vyskočila notifikácia pripomínajúca blížiacu sa poradu a bolo po erekcii.

 

 

Do masáže chýbal týždeň, ktorý som využil patričnou teoretickou prípravou. Dozvedel som sa okrem iného, že sa v žiadnom prípade nejedná o prostitúciu. Rozhodne, určite nie. Naopak, prečítal som si kopu kravín o spájaní jednotlivých častí ľudskej duše do jedného celku, budhizme a tak podobne. Ani článok od J.X.Doležala ma veľmi nenavnadil, keďže tento človek je známy svojim prehúleným mozgom, a teda veľa dôvery nepoberá.

 

 

V onen piatok som sa každopádne o 18:00 ocitol pred nenápadnými dvermi na Medenej ulici, madžgajúc zvonček s názvom salóna. Cítil som sa skoro ako Bohuš v Kurvahošigutntág, keď došli nadrbaní do bordelu, ich sprievodca stlačil zvonček a zahlásil „Igor“, zvonček zabzučal a dvere sa otvorili.

 

„Prosím,“ ozval sa známy hlas z telefónu.

 

„Adrián,“ predstavil som sa vymysleným menom, „mám rezerváciu na dnes na šiestu.“

 

„Poďte,“ zvonček zabzučal (aj bez Igora), otvoril som dvere a zostúpil dole schodmi do suterénu.

 

Vo dverách do miestnosti, kde sa to malo celé odohrať, ma čakala sympatická udržiavaná žena, vekom okolo 40tky, volajme ju Táňa. „Asistentka generálneho riaditeľa sekcie sociálnej a rodinnej politiky na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny,“ odhadol som v duchu.

 

„Vitajte, ste presný,“ privítala ma s úsmevom.

 

„Snažím sa,“ odvetil som a v ruke som nervózne žmolil zľavový kupón.

 

„Poďte a sadnite si,“ otvorila dvere a ukázala na kreslo. Poslúchol som.

 

Prisadla si ku mne a započala krátka konverzácia. Popri rozhovore som si jedným okom prebehol miestnosť. Indický bordel. Všade nejaké sošky, paraván, v rohu na zemi matrac pokrytý bielou plachtou. Celá miestnosť bola naplnená smradom vonných tyčiniek (prečo sa to kurva nazýva „vonné“?!) a hrala tlmená indická hudba.

 

„Jej, vy ste veľmi mladý, koľko máte rokov?“ opýtala sa.

 

„30...to je málo?“

 

„No oproti tomu, čo mi sem chodí...“ nenútene skonštatovala. V ten moment som si predstavil, ako sa na tom matraci váľa chlpatý, šedivý 65 ročný Helmut a mal som chuť zdupkať. Premohol som sa, ešte sme pár minút pokecali, celkom som sa uvoľnil, prehodil pár vtipných poznámok a úplne vypustil z hlavy Helmuta. Táňa ma poslala do sprchy s tým, že sa mám potom zabaliť iba do prestieradla, ktoré nájdem v sprche.

 

Tak som sa osprchoval, chlpy na ohanbí učesal na pútec, aby som bol fešák, zabalil sa do plachty a vošiel do hlavnej miestnosti. Tam ma čakala Táňa odetá v ľahkom oranžovom sárí. Kývla rukou a podišiel som k nej. Objala ma a ja som ju reflexívne chytil za zadok.

 

„Ale, ale, mladý pán, ruky dole, relaxujte, nezabúdajte, musíte byť úplne uvoľnený, žiadne takéto reakcie nie sú prípustné,“ upozornila ma naoko káravo.

 

„Jej, pardón, to ja len tak zo zvyku.“

 

„Dobre, pokračujeme...“

 

Pokračovalo sa teda tým, že ma asi 5 minút objímala spredu, potom 5 minút zozadu a zhlboka sme dýchali. Po tomto cvičení alebo čo to bolo, mi bolo nakázané, aby som si sadol na matrac. Objímanie pokračovalo, pridala sa jemná masáž. Prestal som vnímať čas.

 

„Teraz si ľahnite na brucho, plachta môže ísť preč.“ Poslúchol som a zložil som svoj metrák na matrac. Procedúra pokračovala dôsledným olejovaním môjho korpusu, masážou od špičiek uší po prsty na nohách, prikladaním nahriatych kameňov na rôzne časti môjho tela, potom prišli na rad pierka, ktorými mi prechádzala po celom chrbte. Cítil som sa celkom dobre. Jediným rušivým momentom bolo, keď mi masírovala zadok a blížila sa pomaly k ritnému otvoru. Od malička trpím  hemeroidmi, tak som inštinktívne stisol polky k sebe. Musím uznať, celkom rýchlo jej doplo, že sa blíži k zakázanému územiu a pokračovala ďalej. Nou masáž prostaty tudej.

 

 

Keď sme boli hotoví zozadu, dostal som nakázané otočiť sa na chrbát. Postup bol rovnaký ako keď som ležal na bruchu. S tým rozdielom, že pri postupnom prechádzaní od uší po palce na nohách vynechala iba vajcia a vtáka. Už som začínal byť znepokojený, keď sa od palcov na nohách začala vracať naspäť k náradiu. Konečne som sa dokonale uvoľnil. Najskôr venovala primeranú pozornosť miešku, potom sa jednou rukou presunula na orgán kopulačný a skúsene započala „masáž“.

 

„Mmmhmmm,“ prejavil som konečne spokojnosť s vykonávanou prácou. Na Táni bolo poznať, že už nejaké tie kilometre vo svojom živote odhonila. Šlo jej to ako po masle, tu a tam si oddýchla, aby si nabrala trochu oleja a pokračovala v práci. Na záver nasadila úplne zbesilé tempo, ktoré som už nedokázal ustáť a spravil som sa. Nechala ma ešte pár minút ležať na matraci. Počas tejto doby som si to celé zrekapituloval.

 

Prostredie: 7/10. Otravuje ma indická hudba a vonné tyčinky, ale Táňa príjemná, všade čisto.

 

Masáž: 4/10. Uznávam, nejedná sa primárne o masáž.

 

Honička: 8/10. Bez komentára, ženská vie, čo robí.

 

Pomer cena/výkon: 4/10. Viem si predstaviť, že za 60 eur dostanem aj v oblasti sexuálnych služieb vyššiu protihodnotu.

 

Celkové hodnotenie: 6 vyhonených Helmutov z 10.

 

Po celom akte som si dal sprchu, bolo potrebné zo seba dostať všetok ten olej a aj trochu semena, čo si budeme. Obliekol som sa, zaklamal, že prídem aj nabudúce a rozlúčili sme sa. Vyšiel som von a vytočil číslo.

 

„Čau, ste už na pive? OK, tak sa dostavím, o 10 minút som tam“. A piatok sa mohol evolučne vyvíjať.