Ak ťa už nebaví počúvať nadávky Rytmusa a prišiel si na to, že hiphop je len opakovanie troch nasamplovaných rytmov, jazz ani progrock ešte nechápeš a blackmetal ti rodičia nedovolia počúvať, tak je tu pre teba riešenie aby si bol cool: POWER METAL! Power to je sila, ale nie brutalita. Čistý zvuk gitary. A keď sa to skombinuje s klasickou hudbou, tak to aj tvojim susedom v bytovke otvorí nove dimenzie. Veď doteraz si hiphop počúval na hlasitý odposluch z mobilu, alebo cez chrastítka netbooku a naplno si ho mohol pustiť len v tvojej staručkej fabke, kde bolo počuť len subwoofer.


Popros teda otecka, či by si nemohol jeho Technics pripojiť na notebook a pusť tam tieto výpeky. Nemusíš sa báť, moja dcéra na to zaspáva, len ju musím kolísať do rytmu.


Ak to prežila aparatúra, susedia a aj ty bez zlomeného nosa, tak máš muzikálnych rodičov (resp. susedov) a môžeš skúsiť niečo domáce, vlastne české.


Ak si prežil aj toto bez ujmy na zdraví, tak máš takmer vyhraté. Ja som tiež takto minule skúšal susedov, v sobotu ráno som to púšťal v záhrade. Celý koncert aj s orchestrom. Dve hodiny tvrdých rytmov aj pre dôchodcov pri rannej káve. A možno si k tomu dali rohypnol na ukľudnenie (SOZA mi na to ešte nedošla, inak by som musel platiť za verejnú reprodukciu).


Ak chceš počúvať power metal v aute, tak len subwoofer, ktorý vytvára tlakovú vlnu ti stačiť nebude. Tento druh hudby nie je založený na dunení. Potrebuješ naozaj dobré repráky, ktoré ti verne podajú všetky zvuky. A nakoniec ešte pár typov na počúvanie: