A je tu Valentín. Zavalili nás plyšové medvede v roztomilých svetríkoch, čokoládové srdiečka, metrové červené ruže a zaručené návody vo všetkých lajfstajlových magazínoch, ako si užiť horúci valentínsky sex.

 

Na druhej strane sa na nás vyvalili z facebooku stránky „Fu*k Valentine´s, I want Ballantine´s“ a podobné, kam sa pripájajú single ľudia, ktorým už je trápne, že opäť oslavujú Valentína so starým kamošom zo strednej, prípadne kamoškou zo zumby.

 

A človek si už len zhnusene odfrkne, lebo rovnako ako každý iný deň musí vlastne vstať a ísť do roboty a v podstate je to taký obyčajný deň.

 

Takto podobne začína aj krátky animovaný príbeh z ceruzky dielne Walta Disneyho, kde obyčajný deň končí veľmi neobyčajne. Kde možno náhoda nestačí a vlastne ani veľká snaha a odhodlanie. A možno práve to nakopne pani Šťastenu, ktorá si povie, že predsa len tým dvom ľuďom pomôže. No a keď pre nič iné, tak sa tento krátky film oplatí pozrieť pre dôvod spomenutý v komentoch na youtube: „Better dialogue than Twilight“.