Dávajte si pozor, čo napíšete na Facebook. Niektorých to môže nahnevať a potom sa s vami dva mesiace nebavia (v tom lepšom prípade), alebo vám rovno rozstrieľajú notebook, aby ste v budúcnosti taký ohavný čin, ako napísať vlastný názor na Facebook, nemohli viac spáchať.

 

Takto výchovne sa rozhodol rozstrieľať dcérin notebook Tommy Jordan, o ktorom dcéra napísala do statusu na Facebooku. Asi mu nestačilo, že sa každý dozvedel od dcéry, aký je agresívny debil, musel to aj sám potvrdiť. Celý svoj počin nahral na video a zavesil na youtube. Na videu to vyzerá tak, akoby chladnokrvný psychopat s cigaretou v ruke, odsúdil na smrť notebook, ako pôvodcu všetkého zla a následne ho rituálne popravil. V závere žiada od dcéry odškodné za každý náboj, ktorý použil (dokopy 9, keďže jeden náboj evidentne nepoškodí dostatočne tú pekelnú mašinu). Zatiaľ sme sa neopýtali nášho dvorného právnika Ľuba Nemeša, aký má právny názor na vyúčtované náklady v prípade nevyžiadanej služby, ale snáď nám to v diskusii objasní.

 

Na Amerike nás už nič nemôže neprekvapiť. Ak si chcete chrániť svoje súkromie, tak ste podozriví z terorizmu. Ale ak verejne popravíte dcérin notebook, je to v poriadku, nakoľko to zatiaľ videlo 26 miliónov ľudí z celého sveta a nemáte čo skrývať.

 

Čo v prípade, ak sa nabudúce rozhodne miesto dcérinho notebooku rozstrieľať aj jej hlavu, sme sa už žiaľ nedozvedeli.