Konečne sa oteplilo. Tým pádom sa aj vykozilo a zase sa o poznanie ťažšie šoféruje. Peter, toto mamine radšej čítať nedávaj.

Jebe mi. Nejakým zázrakom som ešte nerozbil auto ale keby som mal hlavu na závit tak už ju mám vykrútenú a váľa sa dole pri pedáloch. Sukne, šaty, legíny, šortky, sandále, lodičky, koniec. Keby to čalúnenie nebolo také drahé tak už mám obhryzený celý volant. Keby som bol jašterica tak mám doma zbierku vlastnozubne odhryzených ocasov.

Dievčatá. Všade. Mamičky, študentky aj niektoré babičky. Stokrát za deň sa dokážem zamilovať a zavýjal by som ako ten kreslený vlk keď to vidím. Ten pocit sa nedá poriadne opísať, je to zmes živočísnej túžby, úžasu nad krásou a všetkými jej podobami a variáciami, spojený s rezignáciou na  akúkoľvek formu interakcie a uvedomením si že ochvíľu tá krása zmizne za zákrutou, rohom alebo v trolejbuse.

Nádhery v SUVčkách od macka, čo sa tvária že im smrdí celé mesto, predavačka v Bille, znudené dievčence v stánku s kozmetikou, susedka s dvojičkami. Cyklistky. Hostesky. Bufetárka hore v lese. Idem skapať každý jeden deň zas a znova. Dnes cestou z roboty na 50 metroch mamina s kočíkom v tmavozelených legínach. Skoro som kvôli nej zrazil bussines bitch čo prebiehala cez cestu v lodičkách a tmavom sukňovom kostýme. Fibrilujem. Cez priechod sa promenádujú dve baby v obtiahnutých šatách. Doktora. A potom sú tu tie dievčatá čo sa obliekajú podľa dnešnej módy. Čo ti jebe, to kto vymyslel takú kokotinu že sa babám hodia tie prijebané nohavice čo každý noháv je širší ako veterný rukáv na Prístavnom moste? A tie debilné tenisky na platforme, to je čistý grc. Krásna baba, navlečená v otrhanej riflovej bunde a tomto psom grce, čo vyzerá ako by ho ukradla bratovi čo žil skateboardingom na prelome tisícročia. Oversize topy čo vyzerajú ako keby sa priplietla do cesty nejakému padáku a zamotala sa doň. Dotrhané rifle a k tomu Vans našuchovacie šmatláky.

I’m a simple man, vidím lodičky a dávam like. Videli ste ten billboard Beponu s Adrianou Novakov? Čo tam sedí usmiata na takej bielej kocke, v čiernych šatách, pančuchách a lodičkách. Každý deň som okolo toho billboardu chodil domov, každý deň som si v aute zakričal. Vyprášil by som ju ako starý koberec. Každý. Boží. Deň.

Nechápte ma zle, nemám 17 rokov a pretlak. Tento týždeň som už jebal dvakrát. A ešte dýmku míru. To len, vidím pekné dievča a už to ide. Keď počujem klopkať opätky, tak som schopný vyliezť pred barák to skontrolovať. Pojebaní metroši v polobotkách. Vleziem do výťahu v ktorom sa ešte vezie parfém a už mi to v hlave rozbieha film.

Nemám vyhranený vkus. Každá žena má niečo do seba. Páči(la) sa mi Cameron Diaz. Páči sa mi Keira Knightley aj Natalie Portman. Megan Fox kým sa nedojebala. Tá ryšavá z Jurského Parku. Wonderwoman. Nelly Furtado z čias Maneater, kým nezožrala celý zájazdový autobus. Jennifer Lawrence my ass. Constance Nunez, hlas jak keď ští na plech ale zase vie rozobrať a zložiť small block a keď sa predkloní v tom bielom tielku, dopočutia. Monča Belluci ešte tak pred piatimi rokmi by ma tiež asi nemusela dlho prehovárať. Lučiak. Shanna. A ďalšie odtiaľto, ale chcem tu ešte chvíľu zostať.
To je všetko.
Keď prasknem od zlosti,
oklamem sa, že si odpustím.
Zatiaľ ma to strašne baví,
lebo ja som taký hravý, hráč.
Na hracom automate.
V chrbtici ma vtedy seklo.
Ja už vlastne poznám peklo,
už som tam raz bol.
Stačí.
Všetci sme hráči.
Aj keby to stálo zato,
sme iba hráči
na hracích automatoch.
Ale naspäť k veci. Doktorka z Gothamu/Deadpoolova frajerka, matka zem. Donna aj Scottie zo Suitsov, hlavná hrdinka z Ratched. Canaries z Arrowa, v podstate všetky. Mia z Fast and Furious. Giselle z F&F (áno viem že je tu už druhýkrát!), Stana Katic, Elektra z Daredevila, nespočet ďalších ktoré som neprávom zabudol a v podstate každá druhá modelka z Instagramu. Ozaj, poznáte ten vtip o modelke a generálovi? Princezná z recepcie. Suseda z tretieho, čo teraz kočíkuje ale kto ju videl pár krát vystupovať v piatok večer z taxíka, ten vie. Právnička čo sa mi snívala keď to OskarB opičoval. V rámci porozvodovej terapie ju nejaká kamoška fotografka presvedčila že je dobrý nápad spraviť photoshoot v opätkoch, legínach a bielej blúze rozopnutej viac ako zapnutej. V podstate som ako Yossarian, chcú ma zabiť. Všetky ma chcete zabiť. Ona obzvlášť krutou smrťou. Ozaj, legíny. To je moja najnovšia úchylka. Povedačku o tom kto vám jediný povie pravdu poznáte. Ale skombinujte tie aktuálne fičiace pushup legíny s dobrou postavou a na škodovú udalosť je zarobené. Každý jeden deň.

Mám rád podväzky. A šnúrky, sieťované pančuchy, pásiky látky a podobné pičoviny. Radšej rafinovane polozakryté, nech môže pracovať fantázia, ako prvoplánové odhalené štetky na love. Ale héééj, keby som bol v poľovnom lístku, nedbám. Dvacka na taxík je stále dosť? Ozaj, porno. Claire Castel, hrdinka môjho dospievania. Nechápem. Nechápem ako je možné že sa v porne motá toľko pekných dievčat. To sa proste prom queen jedného dňa zobudí a povie si, hej, nechám sa trtkať na kameru za peniaze? Veď s tou tvárou a postavou máš milión možností, tak prečo práve toto? Ako v pohode, pozerá sa na to dobre, len teda niekedy mi tak napadne že prečo.

No nič. Ide leto, bude horšie. Milujem vás. Všetky a každú. Každý deň.

A teraz si idem vyhoniť.