Jeden by neveril, aký je sex rizikový, ak ho robíte poctivo a skúšate všetky polohy, ktoré vaše telo a partner dovolí. Našla som pár varovných článkov o nebezpečných polohách a my si ich všetky rad za radom preberieme, aby sme sa nepresexovali k trvalej invalidite.

V prírode je jeden zaujímavý úkaz a tým je, že modlivka zelená odhryzne samcovi hlavu a samček, len čo sa dostane do jej blízkosti, začne s ňou kopulovať. Samček nielenže v pohode kopuluje, ale aj proces je intenzívnejší a trvá dlhšie, lebo s gebuľou prišiel aj o voľajakú podpažerákovú uzlinu, ktorá ho blokovala v poriadnej sexuálnej rošáde. Keďže sa modlivky v zajatí pária neochotne, odstrihne sa samcovi hlava a úspech je zaručený. Samček po akte umiera. Bolo to predsa len také bezhlavé kopulovanie. Ľuďom sa to neodporúča, preto presuňte prísun krvi do hlavy, pokiaľ ste ju nestratili a poďme na to:

1. Misionárska poloha

Primáty sa najradšej pária zozadu, u človeka je topkou misionár. Načrela som do histórie misionárov a zistila som, že bráškovia misionári Cyril a Metod šírili lásku k blížnemu svojmu v staroslovienčine, položili na lopatky franských biskupov a viac sa o ich sexuálnom živote nedozvedám. Vzhľadom na to, že Svätopluk bol s veľkou pravdepodobnosťou taký analfabet ako jeho tri prúty, je jasné, že túto najobľúbenejšiu mileneckú polohu pomenovali radšej podľa šikovných misionárov.

Dominancia partnera pri tejto polohe vraj nesie so sebou riziko, ako varujú články, že pri úzkej vagíne môže spôsobiť svojej partnerke krvné odreniny a podliatiny. Pozoruhodné. Ak zoberieme do úvahy elastickosť ženského materiálu a plus kvalitné mazivo, môže ísť o hodne veľký penis, keď dochádza k takejto ujme na zdraví pri štandardnom výkone alebo tam niekto pchá nielen kkta, ale aj jeho výložky a rigorózku (toto bolo moje prvé a zároveň posledné prirovnanie k politickej scéne, lebo tam už prestáva každá sranda) ale jasné, stať sa môže všeličo a tak je táto poloha, čuduj sa svete, zaradená medzi rizikové.

2. Zapichnutá palica

Zastavme sa pri tejto polohe, pri ktorej stojí aj žena, aj muž, aj jeho šíp lásky. Je určená pre namakaných borcov, ktorý majú taký dril vo fitku, že prevracajú očné bielka,  na večeru jedia bielkoviny a na ich silu sa preto dá spoľahnúť. Ak totiž chlap nemá silnú základňu, túto polohu netreba ani skúšať, lebo sa môžete zjebať na zem rýchlosťou prdu s fazuľovou paranojou. Riziko je práve v tom, že chlapi nechápu, že vek a váha žien je vždy nižšie číslo ako udávame a keď potom zdvihnú v slepej dôvere našu riťku, odlepia nôžky zo zeme a ejha, našich päťdesiat kilečiek je v skutočnosti dvojnásobok.

3. Doggy style

Já ti ho tam dám, hezky vod zadu, abys měla náladu, juchúúúúú.  Lenže v tejto polohe sú vraj obe dierky nebezpečné a raz dva môže byť po nálade.

Pri tej menej častej análnej voľbe udávajú články, že ak sa vykonáva v nesprávnom uhle a príliš prudko, môže totiž dôjsť k análnemu roztrhnutiu. To chce potom umiestniť nad posteľ pre istotu výstražnú tabulečku s nápisom Natrhnu ti prdel, ktorú obvykle vidieť na plote, kde po dvorku behá zúrivý pes.

Pri klasike, ako som už vyššie spomenula, preferovanej primátmi, je zas riziko hlbokého vniknutia. Prienik je na doraz a pre niektoré ženy je to riziková pozícia. Nárazy až ku krčku maternice pociťujú ako bolestivé. Takto, ženy moje, v bolestiach sme sa narodili, v bolestiach rodíme, tak čo by sme ešte chceli od sexu?  A teraz vážne, keď si bolesť nevšímame, ako by jej ani nebolo. Relaxujte, čítajte si pri tom dobrú knižku, do tejto situácie je ideálny trebárs taký nešťastník Kafka a v tejto polohe je čítanie celkom pohodlné. Alebo sa dajte na štyri pred telku a pozerajte telenovelu, čo dokonca môže umocniť váš sexuálny zážitok. Predsa len, ak je pred vami fešák Mário Cimarro zo Skrytej vášne a za vami rozvášnený  pupkatý Mário z Dunajskej Lužnej, to sa už oplatí, nie? Tie najšikovnejšie môžu popritom navariť večeru. V každom prípade, táto poloha bola zaradená medzi nebezpečné, tak ju tam teda nechajme.

4. Vodné polo

Odborníci varujú, že sex vo vode je síce hotový pôžitok, ale ak nie ste najlepší plavec, môže byť táto poloha vašou poslednou. Tak toto ma šokovalo. Čo vedie mizerných plavcov trepať sa do vody za účelom sexovať, keď v nej nevedia ani plávať? A čo na to žraloky? Veď majú desaťkrát lepší zrak než človek vo vode, čiže oproti nim ako by ste ani nemali oči, čiže ste bezočivý votrelec. Keď sa ocitnete nechtiac blízko neho, zubatý predátor zaháji vodnú čistku a stávate sa súčasťou jeho denného menu aj s vašou partnerkou ako prílohou na tanieri.

Protestujete, že vy uprednostňujete sex v sladkovodnom jazere? Beriem na vedomie a odporúčam najhlbšie jazero na svete Bajkalské, lebo ako hovoria Záhoráci, že čím hlbšie, tým lepšie a preto ondzia v pivnici. Apropó, sinice v jazere. Kvôli bezpečnosti sa odporúča dať si urobiť rozbor vody skôr, ako sa pustíte do jazerného sexu, lebo ak sa neutopíte, určite ochoriete. Mimochodom, predstava sexu v jazere, po ktorom vyleziete von s prekvapenou šťukou v riti, nie je ktovieaká pekná.

5. Jazdecká poloha

Táto poloha pripadá chlapom veľmi sexi. Problém je, že v nej nemá muž kontrolu nad uhlom a hĺbkou penetrácie. Brazílsky výskum preukázal, že takmer polovica fraktúr penisu sa stane počas sexu práve v tejto polohe. Pri jazde na vašom teréne dostane jednoducho partnerka šmyk a nehoda je na svete. Lekári uvádzajú, že tkanivá penisu sa pri stoporení prekrvia a stanú sa pevnými asi ako surové špagety, preto prichádza k bolestivému poškodeniu. Je nutné okamžite vyhľadať lekársku pomoc, aby nedošlo k poškodeniu vzácneho orgánu.

Takto, chlapi moji, je jedno, či ženská jazdí poriadne alebo chrbtom k vám, proste z vás urobila koňa alebo rovno somára a zbytočne teraz híkate. Chceli ste len tak ležať, akože mám v p*či na lehátku a ešte aj kukať na hopsajúce kozy? Tak potom musíte prevziať na seba aj nejaké tie riziká, zlatíčka.

6.  69

Obľúbená poloha u sexuálnych fajnšmekrov, ktorá sa stáva rizikovou vtedy, keď polohujete s náhodnou známosťou z baru. Určite ste mali dôvod, prečo ste si ju odtiaľ privliekli a potom na ten dôvod neviete prísť. Ešte ste sa poriadne nezoznámili s tvárou a už jej hľadíte do pravdy božej. Nice to meet you, Karolína. Na penis si síce uvedomelo narazíte kondóm, ale jazykom putujete za chlamýdiami, kvapavkou a ktovie, čo má ešte pre vás pripravené slečna Karolínka. Riziko sa stráca, ak máte sex s partnerom, ku ktorému máte dôveru, najlepšie s dlhodobým. Viem, už vás to s ním nemusí baviť, ale upokojím vás, určite ani jeho s vami.

Najbezpečnejšia poloha mi nakoniec vyšla tá, kedy vy ležíte dole a hore nie je nikto. Ak ste však spoločenský typ a chcete tam silou-mocou niekoho mať, skúste sa aspoň pred sexom pripoistiť, rozhodne budete kľudnejší aj vy, aj poisťovňa.