Dominika Cibulková včera prehrala vo Wimbledone s Máriou Šarapovovou zdrvujúco 6:1, 6:1. Nevadí! Dlhodobá bilancia ich zápasov je stále len 3:2 pre Šarapovovú, Dominika dosiahla svoj historický úspech na tomto turnaji a ešte je aj väčšia šupa!

 

Na včerajší zápas sa fanúšikom slovenského ženského tenisu nepozeralo ľahko. Hráčky našťastie nenastúpili v dlhých rukávoch a nohaviciach a diváci sa tak stále mohli dívať na sexi Dominikine lýtka a bradavky jemne vykúkajúce spod športového textilu, no priebeh hry nám náladu trochu schladil. Šarapovová bola tvrdá ako T-1000 vo filme Terminátor 2: Deň zúčtovania. Hrala doslova ako stroj a jej podania boli často nechytateľné a frustrujúce ako vyjadrenia Ivety Bartošovej o tom ako je už v pohode.

 

Avšak to je len špička ľadovca. Dominikino účinkovanie vo Wimbledone bolo až na poslednú prehru veľmi úspešné. Zo zápasov si odnáša 500 bodov do rebríčka, čo znamená, že by sa mala vrátiť späť do Top 20 slovenského tenisu. Príjemnou náplasťou na neúspech bude aj prémia za postup do štvrťfinále vo výške 137 500 libier. Bárs by podobné „prehry“ stretávali slovenských športovcov aj naďalej.

 

My tu v dailymale držíme Dominike palce a ľúbime ju na trikrát. Ako tenistku, ako pilier našej národnej hrdosti, ale najviac preto, že je proste hrozne zlatý micík.

 

Viac info o Dominikinom pôsobení vo Wimbledone tu: https://sport.sme.sk/c/5957583/silna-maria-zastavila-cibulkovu.html
foto: TASR