Už je to skoro 3 týždne a nikde som nezachytil žiadny poriadny hejt na dovolím si tvrdiť prelomovú sériu dielov markízackej Bez servítky. Táto séria bola niečím veľmi výnimočná, hnusnú šlichtu (ja by som to nedal zožrať ani susedovmu psovi) tam bastlil “bábochlap”. Že neni jasné čo je to bábochlap? To je pomýlený tvor, ktorý neni ani chlap, ani žena.... teda technicky sa to ako chlap narodilo, ale časom tomu jeblo vo zvonici a začalo si to o sebe myslieť, že je žena.
Moderná psychológia k posraniu tolerantná ku všetkým úchylkám a najmä v záujme politickej korektnosti, toto nehodnotí ako sexuálnu úchylku a dôvod pre izoláciu v bláznincoch, ale ako “poruchu sexuálnej identity”. Typické pre našu dobu - všetko choré je v záujme politickej korektnosti normálne a keď niekomu dosť intenzívne prepína, tak mu toho šulina proste ufaklíme, veď je to jeho vec...

Myslím si, že som dosť tolerantný (bohužial doba ma prinútila...) a uznávam, že keď niekto svojho čuráka a gule nechce, nech ich kľudne hodí potkanom v Giráltovciach mne je to dosť jedno, netýka sa ma to. Mám v paži homoklády, koniec-koncov aj tranďákov, bábochlapov a inú lúzu úchylnú, nech si pre mňa za mňa kto chce, do riti strká aj sochy a trtká mačky, je mi to jedno, je to každého vec. Akurát ma sere, keď pomýlenec musí svoju úchylku demonštratívne prezentovať celému svetu.

...a čo môže byť horšie keď nájdete mix (a)sociála(-ky) a bábochlapa s neznesiteľnou odpornou povahou a to celé v nechutnom obale, voľne sa vyskytujúce v legendárnom pentagone...

Link: https://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/bez-servitky/70114

Bábochlapov a tranďákov ja osobne vnímam tak, že – keď už mi to tak silno jebe, že si o sebe myslím, že som žena tak to kurva aspoň dobre predám! A ne do Markízy za týždeň žrania v cudzích bytoch, ale z toho urobím zlatú baňu! Kurva veď úchylných slizákov je plný svet a za šukačku s takýmto exotom sú schopní platiť majland, veď to je jak jebať mimozemšťana – rozhodne to je jedinenčný zážitok (pre istú cieľovú skupinu). Alebo sa dám na točenie poriadne úchylného porna – keď už mi to jebe jak bábochlapovi, tak nechať po sebe srať a šťať je len taký príjemný bonusík v porovnaní s reálnym životom, ktorý produkcia určite štedro ocení.

Ale náš bábochlap nie, narodil sa ako socka, celý život žije ako socka a keď mu osud priniesol geniálny biznis plán, on to kokot nevyužije a zarezáva jak SBSkár alebo pokladnička, či čo to motal... a poznáte to – každá socka bude pičovať na každého okolo, kto sa má o level lepšie. S bábochlapom je to ešte iná sóda – celý život bol za štandardnú homokládu, takže asi dostával kapky jak zákon káže, premiešajte to so sockou a koniec! Takú koncentráciu závisti, nenávisti a iných štandardných slovenských vlastností len tak nenájdete.

Pentagonský bábochlap si dal vytunovať cecky A.K.A. vložiť parené buchty pod kožu, čo by naznačovalo že svoju bábochlapskú kariéru začína brať vážne, akurát pozabudol že ženu ženou nerobia iba cecky a kunda, ale aj tak nejak tá omáčka okolo, pre ktorú nás vlastne ženy priťahujú, že... a keď sa niekto chová jak dedinský ochlasta – povaľač Jurko z Vištuku, používa k tomu adekvátny slovník a spôsoby, tak z neho žena nebude ani keby si dal vydlabať kundy dve.

Zistenie, že je náš bábochlap vlastne iba primitívne závistlivé hovado prišlo okamžite, pri návšteve v dome súťažiacej pani Moniky – seriózna na úrovni žena, žijúca v peknom, upravenom rodinnom dome v Rakúsku. Pochopiteľne pre bábochlapa a starú taxikársku mrochtu, bolo všetko snobské a vlastne úplne na piču. Lebo barák je moc veľký a to by bábochlap nechcel upratovať, no jo, keď niekto nedokáže udržať aspoň základný poriadok v plesnivej diere v pentagone, barák neni nič preňho. Keď niekto štandardne žere iba tresku a vifónky, tak asi ťažko dokáže oceniť kvalitu, kvalitného jedla – to je úplne zbytočné riešiť.

Spravodlivosť síce je slepá, ale neni hluchá ani jebnutá a zrejme už ani ona nemohla tie pičoviny počúvať, tak zoslala pre bábochlapa pomstu v jebatelnom prevedení – sympatická p*čulka (chcem napísať malá k**vička, ale to by mohlo byť pochopené ako pejoratívum, ale verte mi nie je) občianskym menom N.K. (ček dis aut - https://adam.cas.sk/galeria/16940/?foto=6 ).
Malá k**vička preto, lebo je rovnako zlomyselná ako ja a ja som riadna kurva. Nie len, že sa so svojou rovnako jebatelnou kamoškou dobre bavila na účet bábochlapa, ale na záver sa ukázalo, že ju zoslalo samo peklo (to je nutné vidieť). Darovala tomu chujovi korzet  s tým, že jej je to malé a že nech si to bábochlap vyskúša.

Bábochlap sa už asi videl jak robí striptíz za litrovku čúča pre svojich chudobných kamošov v drahom Made in Italy korzete, tak na to hneď skočil a išiel skúšať. Jedinečný zážitok si nenechal újsť ani ten zákerný vyjebanec s kamerou a monštrum s holými ceckami a odporným tlstým bachorom neváhal zvečniť - ja som sa smial, ja som plakal, grcal, dostal sračku a oslepol na jedno oko zároveň. Spravodlivosti bolo učinené za dosť aspoň trochu.

A prečo som sa vlastne do chudáka “Andrejky” takto nechutne naviezol? Neznášam keď sa niekto ľutuje a keď socka jediné čo má, a to je jej chudoba a sociálny status s týmto príde ako s jediným vkladom do hry a čaká, že z ľútosti vymláti kapitál – aj v lete sme tu mali jednu reality show, kde istá súťažiaca hrala s presne rovnakou kartou a prerátala sa, naštastie.

A je mi lepšie, toto ma sralo už dlho.

Dr. Evil