Ako kedysi povedal Augustín Marián Húska, sú chvíle v živote človeka, a v jeho veku to muselo byť už kua často, keď je dobré zastaviť sa, obzrieť za sebou a trochu zhodnotiť svoju predchádzajúcu existenciu. A koniec roka je k tomu optimálna príležitosť. Preto si môžeme aj my trochu zabilancovať. Keďže presné bilančné dáta zaujímajú iba našich inzerentov, konkurenciu a feťáka, môžeme to zhrnúť asi takto: v roku 2013 sme mali na DM mrte článkov, hafo diskusných príspevkov a pokkt lajkov na fejsbukoch. A v novom roku 2014, hneď ako redakcia vystúpi z deštruktívneho pekelného kolotoča opíjania a prejedania sa, to bude rovnako. Čo rovnako, lepšie. Lebo človek by nemal lipnúť na minulosti, ale užívať si prítomnosť a tešiť sa na budúcnosť. Dvojitý Comic Sans s vineou poprosím.

 

Nech teda v roku 2014 sú u nás články ešte prínosnejšie, hejty ešte nasratejšie, diskusie ešte oftopičnejšie a obrázky ešte rehotnejšie a vám, ctenému čitateľstvu, zase prajeme čo najmenej stresujúcu robotu, poslušné deti, milujúcich životných partnerov, zvýšenie príjmu až za hranicu ročnej inflácie a nech vám neprepadne v zápale novoročných predsavzatí zakúpená permanentka do fitka. Eau de pour féliciter 2014.

 

P.S.: Keby sa vám predsa len chcelo trochu spomínať a bilancovať, napíšte nám do diskusie, ktorý článok / autor sa vám v uplynulom roku páčil najviac a prečo práve Milo.