Ťažko v dnešnej dobe prísť s nejakým prevratným tvrdením, každý tu trepe dve na tri. A ani ja nie som výnimkou. Preto povedať, že svet sa zbláznil, to je úplne normálne konštatovanie. Napriek tomu to tu napíšem, svet okolo nás sa akosi za posledné týždne dojebal úplne. Zrazu sa tu objavujú tisícky žien, ktoré tvrdia, že si na nich muži honili ego, honili bimbasa alebo dokonca dospelí k súloži. No a im tým spôsobili neskutočnú traumu. Tie americké mrochty to majú fajn, u nich existuje možnosť, že dokážu aj nejaké groše vysúdiť. Angličanky zase budú môcť byť chvíľu hviezdou lokálnej žurnalistiky. Nemky to nemá ako obohatiť, furt sú hnusné a keď už nie výzorom, tak správaním. Ale že sa do toho zamotajú aj tie naše domáce fuchtle?

 

Preto ak bude najvyšší šéf písať ďalší mnohosrd, môže ustanoviť za slovo mesiaca práve harašenie. Normálne že tisícky žien sa museli ponižovať a zrádzať svoju ženskosť, aby predýchali tie slintavé pohľady mužských kolegov. Celé húfy dievčat boli znásilnené svojím šéfom, len aby ako náhradu dostali vyššiu pozíciu v práci. Radšej ani nebudem spomínať tie chúdence desiatky herečiek, ktoré nedobrovoľne, ťahané neviditeľnou silou, boli na súkromnej schôdzke s holyúdskym producentom. Oni si chúďatká mysleli, že keď ich starší škaredý chlap zavolá večer do hotela, samu na izbu, tak mu idú len predčítavať scenár.

 

Áno, uznávam, že chlapi sú svine a slintajú za ženskými. Veď aj teraz zabásli jedného, čo ho volajú slintoš, a ten vraj osobne skúšal dychové predispozície svojich podriadených. Ale netvárme sa, kurva, že je to nejaký módny výstrelok. Zvyknem často hovoriť, že ľudstvo sa vyvíjalo tisíce rokov, aby prežilo. Ale posledné roky sa ľudstvo zabíja v priamom prenose. Ženy sú traumatizované z mužských útokov. Ale akých útokov?

 

Sťažovala sa Anička, že ju svrbí mušlička. Nie však preto, že v nej dlho nechodil jednooký had. Ale preto, že jej šéf Fero mal prsty zajebané od kriedy, keď ju v riaditeľni preskúšaval, či zvládne byť jeho zástupkyňa.

 

Plakala Zuzka, roztrhla sa jej blúzka. Nie však, keď si ju vyzliekala doma. To ten hulvát Jožo jej ju natrhol, keď si chcel dať v aute rýchlovku.

 

Máme módu harašenia a ktorá žena ešte nezažila sexuálne harašenie, je natvrdo vyčlenená z kolektívu slepíc, nemá právo sa zapájať do diskusie za účelom kvalitatívneho ohodnotenia zvyšku pracovného osadenstva. Zrazu sa dozvedám, že tamtá bola obťažovaná, keď sa jej kolega počas porady neustále pozeral do výstrihu. No a jej to samozrejme spôsobilo psychickú ujmu, reálne zvažuje zájsť za HR manažérkou, aby podala formálnu sťažnosť. Nech je to neslušné hovädo aj potrestané a korporátne pokarhané. Avšak to, že tá piča si doma dobrovoľne obliekla podprsenku, ktorá jej béčka vydvihne hore a spraví z nich riadne céčka, že ona si doma vyskúšala tri blúzky, kým našla tu správnu, v ktorej jej vidno prednosti, to sa nebude spomínať nikdy a nikde. Nebudeme ani hovoriť o tom, že si dala malú joga rozcvičku pred zrkadlom, aby mala stopercentnú istotu, v ktorej polohe a pri akom uhle predklonu jej bude vidno až na bradavku.

Dnes je však obeť, zízal jej na kozy. Síce o tom snívala, síce to chcela, ale dnes je hitom byť obeť, tak sa pridá.

 

Poviem tak, ja už nezízam. Asi som impotent. Alebo len starý chuj, ktorý má svoju rodinu, manželku, ktorú miluje a nepotrebuje zízať. Veď stará pravda platila, platí a aj platiť bude, potme každá rovnaká. No viete, že som si posledný rok užíval materskú. Chodil som s deckom po vonku, všetky detské ihriska boli naše. A ja som tam zvyčajne bol jediný muž. Kopec žien, ešte viac detí, nejaké staré mámy a ja. Zástupca mužského pokolenia.

 

Naučil som sa nezízať. Ako? Bolo mi z toho na grcanie. Je leto a teda teplo. Ženské behajú len tak v sukničkách a tričkách. Úplne v pohode si predo mnou čupne dole k dieťaťu a to, že jej vidím do kuchyne, ju zjavne netrápi. Tak sa radšej presuniem bokom alebo natvrdo otočím hlavu. No bach, o minútu to mám opäť. Biele gaťky zarezané do buchty. Najskôr som si myslel, že je to len nedopatrenie, že ženy nie sú naučené na prítomnosť muža, a preto si nedávajú pozor. Hovno s makom. Rýchlo som zistil, že sa to dialo úmyselne. Nemyslím si, že by to bolo preto, že boli doma neukojené. A dokonca si myslím, že aj Thor by ich mal problém pozvať k sebe na pohárik a pretiahnuť. Oni len proste provokovali. Oni len proste chceli mať pocit, že môžu ovládať muža.

 

Po čase som s deckom chodil len tam, kde neboli húfy žien. Ak sa začal vytvárať zhluk slepíc, prchali sme preč aj napriek plaču a nesúhlasu krpca. No nikdy som o tom nikomu nepovedal. Nechválil som sa kamošom na pive, nerozprával som zážitky manželke.  A nebyť toho neskutočného humbuku ako sexual harassment, ktorý sa teraz rozbehol, nespomenul by som si na to. Ale tých ženských gatiek, čo som ja videl v lete, to ani Boris nedáva. Mám aj ja teraz začať chodiť na ihriská a fotiť tie mamičky? Dávam von srdcervúce výlevy, že ma tá chudera svojimi žltými gaťkami tak psychicky rozmrdala, že som nebol následne schopný lásky voči svojej zákonitej?

 

Mňa len proste neskutočne serie, ako sa tu dnes ženy dávajú do polohy, že ony sú chúďatká, že ony sú traumatizované obete mužskej chlípnej túžby. Piča s ryžou. Ženy sú posledných 50 rokov rovnakou súčasťou tohto sveta ako muži. Majú rovnaké práva a možnosti. A ich ženské zbrane sa používajú častejšie ako predtým. Obliekajú sa dobrovoľne podľa svojho uváženia. Robia činy, ktoré robiť chcú. Tak sa zrazu nehrajme, že ich muži zraňujú tým, ako sa na ne pozerajú, ako ich vyzliekajú očami a oslovujú buchtičky moje!

 

Samozrejme, že veci ako natierať výkaly na ženy či polievať ich močom sú úplne mimo. Obtierať sa v preplnenom autobuse nadržanou cicinou o cudziu ženu je taktiež za hranou. Zanechať jej na oblečení svoje semeno je vstupenkou do CPZ. S tým všetkým súhlasia úplne že všetci. No nie je správne, ak dnes a tu vyťahuje, že Juro mi pri pohovore kukal len a len na nohy. Akože sorry, ale keď mám škaredé haksne, párky ako Cibuľa, tak si ich strčím do gatí. Ak však mám nohy ako Lučiak vycapené na instagrame, a právom k ním nosím sukňu, tak akosi už sama očakávam, že budú tie nohy obdivované. Jasné, že keď sa nájde jedinec, ktorý pohrdne poláskať pohľadom tie krásne krivky, tak si ho najskôr podám vo svojej hlave, a potom večer ho s ostatnými kamoškami na bidielku roznesieme až na prášok z jeho buzerantských buniek.

Ženy samé zaviedli módu a ženské zbrane. Ženy vynašli šminky a myšlienku “sex sells”. Preto holt nemajú právo sa dnes sťažovať, že ich vlastné zbrane sa im vymykajú z rúk.

 

Kerá nemá frajíra, a trápi ju, že žiadny jej ešte nerobil harašenie, tak je najvyšší čas sa nad sebou zamyslieť. No nie smerom, ako byť viac atraktívnejšia a dosiahnuť harašenie. Zamyslieť sa nad tým, že by mala byť šťastná a spokojná, tak prečo kua neni? Pochopiť, že cieľom života nie je dostať plácnutie pres prdel, úlisný pohľad do hrudných kopcov, ale usmiať sa a prijať sa taká, aká je. Stále na tomto svete prevažujú chlapi, ktorí sú normálni. Na každú dieru sa nájde záplata a teda každá si vie nájsť toho svojho M.

 

Poďme teda na záver, čo som chcel týmto povedať? No v prvom rade nie sú články, a tak zverenia všetko. Preto kto má pocit, že by mi chcel obšírnejšie vysvetliť, šup-šup, prstíky na klávesnicu a píšem.

Jednoducho ma naštvalo, že zrazu sa ženy začali hrať na obete. Ak si ja oblečiem obtiahnutý svetrík, napasované rifličky, na nôžky mokasínky a zamierim si to do gay baru a budem rozšafný a smiať sa na plnú hubu, občas niekomu položím ruku na rameno, vypijem viac ako je normálne, tak... Tak sa proste nemôžem čudovať, ak sa na druhý deň ráno zobudím v cudzom byte s rozmrdanou prdelou, zasemenenou tvárou a pocitom, že som len hnusná kurva. Určite nepôjdem nahlásiť, že ma niekto zaharasmentoval. Ľudské pudy proste prevládnu nad pravidlami Bruselu.

 

Ak pôjdem na pohovor a viem, že šéf je buzerant, je len a len na mne, či ho presvedčím svojimi schopnosťami alebo fyzickým prejavom. Hlavne však stále mám na výber a vôbec na ten pohovor nemusím ísť. Nikto ma nenúti, je to moje osobné rozhodnutie. Ženy tiež vedia robiť rozhodnutia.

 

Pokladám ženy za rovnako šikovné ako mužov. Vnímam ženy ako silnejšie než mužov v zmysle, že viac psychicky znesú. A preto ma neskutočne serká, keď sa zrazu idú hrať na obete. Kto seje dážď, zožne búrku.

 

Howgh!