Úžasné - ženy začínajú letieť na oholené telá, pretože ako hlásajú ženské plátky, telové ochlpenie je ževraj "fuj". Nalejme si čistého vínka, keď na vás zo zrkadla čumí Yetimu podobné stvorenie, asi bude načase podniknúť radikálne riešenie. Zopár rád, ako žiť hygienicky a eliminovať nepríjemný odér, spôsobený do veľkej miery baktériami žijúcimi vo vašom pralese.

 

Najlepšou radou je asi prekusnúť hanbu a ísť sa nechať upraviť profesionálkou do salóna krásy, ide totiž o jednoduchú výmenu eur za zaručený výsledok a minimalizovanú bolesť. Bolesť a permanentnosť samozrejme závisí od použitej techniky. Voskové, LASERové a elektrické terapie sú notoricky známe vyššou intenzitou bolesti. Ak ste halier alebo paranoik, môžete v kľude experimentovať s rôznymi spôsobmi korekcie sami doma.

 

Holenie nie je vhodné pre citlivé pokožky. Je to tiež krátkodobé riešenie, ktoré z vás urobí - na stále kratšie časové periódy - čosi ako prerastené batoľa. Ešte horšie ale vplývajú na kožu peny, ktoré chĺpky rozpustia - dokážu totiž spôsobiť popáleniny, ak nenasledujete návod v manuále doslovne.

 

Aby ste sa vyhli príliš okatému chlapčenskému vzhľadu, riaďte sa heslom "Pomaly ďalej zájdeš" a použite mašinku na vlasy. Naolejujte si strojček a dajte mu vo fázach oddýchnuť, aby ste zamedzili popáleninám a zaseknutiu nožov. 

 

zdroj: https://www.askmen.com/fashion/fashiontip_600/632_body-hair-removal-sachin-on-fashion.html

 

 

https://www.askmen.com/fashion/trends_100/103c_fashion_men.html