Niekedy mi príde, že najľahšia vec na svete je uraziť moslima. A nejde len o to, že sa ľahko urazí, ale aj o to, ako svoje urazenie sa dáva najavo.

 

Keď sa našinec urazí, tak nejak bežne, tak sa oduje a nerobí nič. Ale keď sa urazí Moslim, minimálne inzitne páli vlajočky (americká je najobľúbenejšia, hneď po izraelskej, kedysi leteli dánske, keď neboli, aj nórske). To je ale ešte pomerne roztomilé. Horšie je, ak urazený moslim vypaľuje veľvyslanectvá a dokonca zabíja. Najčastejšie ľudí, ktorí ani netušia, čo ho urazilo. (predstavte si, že ste Japonec, natočíte video o sexuálnej avantíre Jana Husa a dav Pepanov vypáli filipínske veľvyslanectvo).

 

muslims

 

Správneho moslima urazí čokoľvek, čo sa len obtrie o ich náboženské cítenie, citlivejšie než spúšť pištole Joža Ráža. My, pohanskí psi, by sme urobili najlepšie, ak by sme sedeli doma a nedráždili. Už dosť, že zasierame predmestia Paríža. Voľným pohybom, by sme totiž mohli uraziť moslima - trebárs obrázkom prasiatka z medvedíka Pú na tričku. Alebo čímkoľvek iným...

 

muslims hate

 

O to komickejšie (i keď je to veľmi trpká komika) je to, že urážanie Židov, kresťanov a všetkých „neveriacich“ psov je v arabských krajinách úplne v poho. Možno by sme o tom ani netušili, keďže pomer Arabov, ktorí vedia po anglicky a ľudí zo západu, ktorí vedia po arabsky je jednoznačný. Lenže objavila sa akási skupina Memri TV (nepátral som po pôvode, priznávam), ktorí všakovaké rozkošné vysielania arabských televízií prekladajú a vešajú na net. Áno, je to otázka dôvery. Musíme veriť, že titulky sú skutočne prekladom hovoreného a nie brutálnou provokáciou. Ale prihliadnuc k obrazu...ťažko neveriť.

 

A tak máme možnosť sledovať videá, ktoré by boli svojou absurdnosťou, naivnosťou až simplexnou stupiditou do popukania. Keby neboli myslené úplne vážne.

 

Sledujte príbeh rozkošného palestínskeho zajka, ktorý sa stal po smrti svojho brata - brat bol zrejme (príšerne zle kostýmovaná) knedla, alebo niečo také - mučeníkom, ako on.

 

 

 

 

Tu zase veselý Mickey Mouse (či skôr Mikhi Al Mhouse) šíri múdre posolstvá o vedúcej úlohe Arabov v spoločnosti:

 

 

 

Kritike sa nevyhol ani zjavne protiislamský nečistý nástroj Satana - myšiak Jerry:

 

 

 

A čo toto vysvetlenie fungovania podradnej ženskej mysle? Oproti tomu je moja woman-trolling séria Mušlička vs. žihadielko len homeopatický lektvar.

 

 

Aj príručka mlátenia ženy je dojímavá. Predstavte si, rozbiť čeľusť, či vypichnúť oko je už cez! Pcha!

 

 

 

Alebo, čerešnička na torte, fascinujúce odhalenie bradatého génia z neznámeho Čvargastánu o tom, prečo je PEPSI protimoslimský sionistický komplot!

 

 

 

Ak by ma niekto označil za xenofóba, pokojne môže. Ale (parafrázujúc Cimermanov) to je asi tak všetko, čo s tým môže robiť. Aj túto stránku mnohí označujú za xenofóbnu. Hľadal som niečo, čo zodpovedá slovíčku „xenofóbny“, ale jediné, čo môžem stránke vytknúť, je monotematickosť. A to je teda zúfalo málo. Zoskupenie faktov k jednej téme nie je imho prejav netolerancie.

 

Aby bolo jasno. Islam vs. západ nie je mojou životnou agendou. Len ma vždy nasere, keď sa hlúposť stáva normou. A ako inak nazvať predchádzajúce videá? Ako inak nazvať protesty proti poloamatérskemu filmu, ktorý pripomína úvod do pornofilmu, ktoré vyústia do „spravodlivej“ pomsty na americkom veľvyslancovi a iných západných diplomatoch? Mimochodom, kto ešte nevidel film „4 lions“, veľmi odporúčam.

 

Režisér filmu sa nebál ukázať, že fanatický Islam, je teda pekná zhovädilosť a robiť si z neho srandu je nielen dovolené, ale priam povinné!

 

 

pic via 8wallpaper.com