Čo vás (okrem porna) napadne ako prvé pri slove Šmolkovia? Ak je to nevinnosť, idylka a deti, tak si dajte rovno po papuli, lebo ste úplne vedľa. Ukazuje sa totiž, že títo malí eunuchovia majú pod čapicou omnoho viac sračiek, ako by sa mohlo zdať.

Kmene modrých príšeriek, ktoré údajne žijú mierumilovne medzi hríbmi, sú až po uši namočené v stalinizme a nacizme. Je to síce iba názor francúzskeho sociológa Antoine Buéno, ale priemerný Francúz vie o úchylkách viac než najhorší slovenský deviant. Takže nie je dôvod mu neveriť.

Šmolkovia nemajú súkromný majetok a ich vodca – Tatko Šmolko prejavuje veľmi silné autoritárske a vodcovské charakteristiky. Na druhej strane, úhlavný nepriateľ modrých postavičiek Gargamel má pravdepodobne židovské zázemie. V jeho vyobrazení vidno údajne podobnosti s antisemitskou propagandou z obdobia druhej svetovej vojny.

Komu to ešte nedošlo, tak pod červenou huncútskou čiapkou vitálneho Tatka Šmolka sa skrýva nácek. A to nie obyčajný. Je to nácek sexista! Blonďavá hviezda kresleného S/M porna Šmoulinka je totiž ako jediná žena stelesnením árijskej krásy. A to už nemôže byť náhoda.

Zdroj: https://entertainment.blogs.foxnews.com/2011/06/03/is-papa-smurf-really-a-small-blue-racist-sexist-nazi/?test=faces