Hneď na začiatok by som mal uviesť, že ťa registrujem len druhýkrát, až taký dôležitý hmyz si v mojom svete, ty hnida.

Prvýkrát som sa z chuti zasmial, keď si hviezdil z dejepisu. Chápem, že v škole si mal erekciu len na hodinách, v ktorých sa predovšetkým hovorilo o árijských Kameraden mašírujúcich Európou, čo ale neospravedlňuje tvoj celkový biedny rozhľad. Žiaľ, nielen v dejepise. Na druhej strane, chápem, Cigán jako Černoch. Chytilovej ryža z jednoduchších, volajme vás Troškovce.

K meritu.

Keď som si včera pozrel na priložených fotkách, ako vlastne vyzerá pandrava tvojho kalibru, zarazilo ma, že sa obúvaš do takmer dospelého žieňaťa. Normálne tipujem tvoj záujem o opačné pohlavie, tak o dekádu nižšie. Ideálne v spoločnej vani s poškodenou, či skôr poškodeným. Čo celkom korešponduje s vierovyznaním, v mene ktorého sa cítiš byť nadčlovek. Tých 216-tisíc francúzskych detí mi dá isto za pravdu.

Chápem, že nie si absolútne mentálne spôsobilý na viac ako jednu vetu na sociálnej sieti, v ktorej zbabelo útočíš na neplnoletú osobu. Mohol si, napríklad, venovať viac času krátkemu odseku, v ktorom by si kritizoval odvrátenú tvár súčasného modelingu a problémom, ktorými sa vyspelý svet už dlhšiu dobu zapodieva. Lenže už dve holé vety sú pre tvoj elektorát tl;dr. A je mi jasné, že pre teba tiež.

Chcem však vypichnúť jednu vec (okrem tvojich orgánov reagujúcich na svetlo). V reálnom svete existujú skutoční tvrdí chlapi. Tí si vždy vážia svojich nepriateľov, ktorých rodiny sú pre nich tabu. Rovnako do bitiek za ochranu svojich najbližších idú vždy ako prví, berserk, a ženie ich túžba po pomste a vidina krvi. Majú svoju česť, hrdosť a boli vychovaní v duchu poctivosti. Nikdy sa nezapredali, na nikoho nedonášali a o ich charaktere niet žiadnych pochýb.

Potom si tu ty.

Zbabelý prašivý potkan, ktorý veľmi dobre vie, že mu v tomto prípade nemá, kto rozbiť hubu. Ja napriek tomu dúfam, že raz kosa na kameň narazí.        

Nemienim na teba ďalej plytvať svoj drahocenný čas a už vôbec sa neznížim k ďalším invektívam. Naopak, prajem ti, aby si žil, čo možno najdlhšie, nech máš dostatok času spoznať všetky choroby sveta a nech minieš celoživotné úspory aj z mojich daní na svoje cytostatiká. Cmuk.