Parlamentné voľby 2023 na Slovensku sú extrémne blízko. Bližšie ako si dokážeme predstaviť. Ostávajú nám približne 3 dní. Taký Frko by za 3 dní dokázal 4x vybehnúť na Lomničák a preplávať Lamanš. Kňour by vystrieľal celú zásobu terčov, Harvepíno by zabehol ultramaratón okolo Austrálie, oGrGeľ by uvaril sous-vide veľrybu, AI by stihla naprogramovať Otravu. Plno veľkolepých vecí sa dá stihnúť, ja sa však musím poponáhľať a ukončiť brodenie v predvolebných sračkách. Jednak voľby budú už v sobotu a dvak už som vyčerpaný. Tento diel bude teda posledný a stručný.

19. SRDCE vlastenci a dôchodcovia - SLOVENSKÁ NÁRODNÁ JEDNOTA

Naozaj neviem, či tu treba niečo dodať. Hľadal som logo tejto politickej strany a našiel som takýto krásny obrázok. Zaujala ma predovšetkým pani Magdaléna. Okrem pani Magdalény majú aj pekný slogan:

Sme strana všetkých občanov Slovenskej republiky, ktorých SRDCE bije pre Slovensko.

Krásne a dojímavé. Web stránka funguje. 

Programové ciele (redakčný výber):

- Založiť minimálne jednu štátnu banku bez účasti zahraničného kapitálu

- Bez súhlasu príslušných orgánov štátu neumožníme verejne vyznávať politický Islam ani žiadne iné sektárske náboženstvá

- Rozvíjanie pronárodných, kresťanských a tradičných hodnôt slovenského národa a oslabenie bezbrehého liberalizmu, ktorý ovládol Slovensko

Ešte som hľadal niečo zaujímavé a našiel som článok o nejakej strašnej konšpirácii, kde je zapojený Soroš, no a týmto môžeme analýzu ukončiť.

Voliť? Ak sa vám ľúbi pani Magdaléna, neváhajte a voľte SRDCE!

 

20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana

Toto ešte existuje? Web stránku majú bez certifikátu a vyzerá strašne. Na facebookovej stránke je len mini zbierka totálnych chujovín. Zdá sa, že niekto zabudol tento projekt zrušiť. V registri politických strán MVSR sú informácie o členoch prípravného výboru. Neviem síce načo to je dobré ale dvaja už ani nežijú (Kukan, Pittner).

Nemá zmysel ďalej čokoľvek hľadať. Tento projekt je taký mŕtvy, že pri bližšom pohľade naň by umrela aj smrť.

Voliť? No, určite radšej ako OĽANO.

 

21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko

Nie je vodca, Marián Kotleba, vo väzení? Nejako nemám prehľad. A kde sú tí jeho kamoši - Uhrík, Mazurek a kto to tam ešte bol? Zmizík? Stránku majú bez certifikátu. Neučil Kotleba informatiku, alebo také čosi? Asi nie, inak by vedel nastaviť https, či to je príliš komplikované? Petícia za vystúpenie z NATO, petícia za vystúpenie z EU, odkaz na aeronet.news podobné úžasné veci sú povinnou jazdou. Inak ja som nevedel ešte donedávna, že Kotleby sú dve: Marián a Marek. Nejako sa mi zdá, že o nich teraz veľmi nepočuť, alebo už mám akýsi filter a správy o tom čo robia už nevnímam.

Voliť? Nie.

 

22. Demokrati

Neznášam Hegera. Odkedy odišiel psychopat Matovič z pozície predsedu vlády, Heger bol akoby posratý. Nevedel sa dostať z Matovičovho vplyvu a bol ako nesvojprávny, zbabelý, bojazlivý, neschopný. Výmena na pozícii premiéra - odchod Matoviča ničomu nepomohli, len priblížili nevyhnutný koniec vlády a predčasné voľby. Čo ma absolútne odrovnalo sú dve videá: ako pán Heger trieska kokotiny o tom, ako sa v komôrke rozpráva z Duchom svätým a druhé video, ako odporúča svoju vodku, že sa z nej dá elegantne ožrať a že potom človeka nebolí hlava. No, kresťan ako sa patrí. Snáď sa už aj pomodlil, oľutoval hriechy a znovu, čistý ako ľalia a statočný ako William Wallace je odhodlaný bojovať za nás, za lepšie Slovensko, za krajšiu budúcnosť.

Čo ma odrádza najviac, je to, že Demokrati je akoby divízia OĽANO, lebo tento projekt založili Matovičove verné podržtašky, na čele s Hegerom. Samozrejme že Matovič želal Hegerovi všetko dobré a že sa rozídu s noblesou, a jasné že to tak dopadlo. Akorát, že vůbec! Naď tiež miloval Matoviča a neviem či sa do neho nezamiluje znovu, ak by sa nedajsatan Demokrati dostali do parlamentu, neverím mu. Šeliga je slizký hajzel, a Miroslav Kollár nehlasoval za vyslovenie nedôvery vláde.

A takto sa dostáveme k parciálne filozofickej otázke, až priam gnozeologicky-dialektickej a tá záležitosť ma ukrutne vytáča, lebo politik dokáže povedať úplne chladnokrvne totálnu kokotinu a ešte sa tvári aký je múdry. Príklad ktorý spáchal pán Miroslav Kollár: (nechce sa mi to prepisovať do priamej reči, našiel som to iba takto)

Poslanec Národnej rady SR Miroslav Kollár (Spolu) nebude hlasovať za návrh na odvolanie vlády... dodal však, že je mnoho dôvodov, prečo by táto vláda nemala dovládnuť do konca volebného obdobia. Nehlasovať za pád súčasnej vlády je jeho vlastné rozhodnutie, pričom berie do úvahy mandát, ktorý dostal, keď kandidoval do NR SR za stranu Za ľudí a pracuje s hodnotovým rámcom, s ktorým kandidoval.

Vieš čo Mirko, vieš kam si môžeš strčiť ten hodnotový rámec s ktorým pracuješ? No hádaj! Hej, do svojej ctenej poslaneckej riti! Tak ak je mnoho dôvodov, prečo by nemala dovládnuť, tak asi by dovládnuť nemala a asi by si nemal hlasovaním pomáhať aby dovládla! Doboha! Nakoniec ti to aj tak bolo na hovno a vláda skončila, akurát si ukázal, že ti nevadilo predĺžiť tú agóniu. Radšej hrozný koniec ako hrôza bez konca.

Financovanie ani web už detailne nekontrolujem, lebo nestíham, prepáčte.

Voliť? Ani nie. Zase ale (takmer) každý hlas, ktorý nedostane Matovič, je dobrý hlas.

 

23. Kresťanskodemokratické hnutie

Ja som si pozrel kto je to ten pán Majerský, keď rezonovalo jeho vyjadrenie o pliage. Tak tento vysoký bývalý basketbalista študoval rímskokatolícku teológiu, učil na cirkevnom gymnáziu, učil telesnú a náboženstvo, potom bol šéfom Katolíckeho pedagogického a katechetického centra n. o. a neskôr získal titul PhD. za Teóriu vzdelávania náboženskej výchovy. No, keď som si pozeral životopis Čepčeka, tak snáď aj ten tam mal menej náboženských a černokňažníckych aktivít ako PhD. Majerský. Je teda maximálne a mimoriadne podozrivý aj keď zatiaľ sa prejavil len veľmi mierne. Ak by sa dostal do exekutívy, viem si predstaviť, že by zakázal porno, nariadil by povinné chodenie do kostola 2x denne a možno by sa aj začali procesy s upaľovaním čarodejníc a podobný folklór, s ktorým má katolícka cirkev bohaté skúsenosti.

Tak a teda KDH sa u mňa diskvalifikuje napríklad kvôli Škripekovi. Svätá Mária, nepoškvrnená panna, pochválen buď tvoj živý plot, ako sa môže politická strana snažiť profilovať ako seriózne zoskupenie, ako si z nich nemáme robiť prdel, keď dajú na kandidátku Škripeka? Áno, toho Škripeka! Však to je debil ešte väčší ako Suja a Tabak dokopy. Študoval katolícku teológiu, angažoval sa medzi bláznami charizmatikmi ako Heger, Krajči a Vašečka. Tu si prečítajte príbeh pána Škripeka, ale pozor, je to silný matroš. Aby som len nenadával, Škripek dokázal vziať do opatery sirotu (k sebe do rodiny) chlapca, ktorý neskôr zomrel. To nič nemení na skutočnosti, že takíto šialenci by nemali byť v parlamente a vlastne radšej vôbec v politike.

Financovanie, web, všetko funguje.

A darček odo mňa pre KDH, a zároveň návrh na novú štátnu hymnu.

 

Voliť? Nie (ale radšej ako OĽANO).

 

24. KARMA

To je bordel, boha. Neviem ani nájsť ktorá KARMA je tá, ktorá kandiduje. Lebo našiel som akúsi stranu KARMA Spravodlivosti a potom aj nejaká iná KARMA, ktorá má web že karma24.sk (wtf?). Tá prvá Karma spravodlivosti má na facebooku, že voľte Rafaela Janíčka č. 99 na kandidátke OĽANO, no nejebe tu niekomu už ozaj? Teraz neviem, či to sú dve rôzne strany, alebo či jedna strana má dve rôzne stránky, alebo čo?

Najstručnejšia recenzia: nevoliť, škoda ďalších slov.

Web, financovanie. Hahaha, určite to vyhrajú.

 

25. Republika

Ďalší príklad ako sa politické strany dokážu bezpohlavne rozmnožovať. Normálne sa delia ako prvoky. Zdá sa mi že boli najskôr kamaráti s Kotlebom, potom sa nejako pohádali a zrazu tu máme dve fašostrany.

Nevoľte ich.

 

Toto je koniec.

A nech už to je za nami.