Nadránom ma zobudil susedov kohút. Zle ho natiahol, lebo kikiríkal ešte pred svitaním. Otočila som riťku na druhú stranu a chcela som spať ďalej, keď cez otvorené okno doľahli ku mne podozrivé zvuky z balkóna susedov. Sex takto skoro ráno?! Možno preto, že slnko vybehne skoro na obzor a otvára nové obzory nevšedným zážitkom. Poďme sa teda motivovať na sex na čerstvom lufte. Kde všade sa to dá a na čo všetko sa môžete pripraviť?

1. Les aj potme – zlez a poďme

Les je ideálny priestor pre ezop*če. Zvyknú objímať stromy a tak, kým tieto lesné žienky šmátrajú rukami po dreve a nasávajú energiu, chlap sa energicky postará o ostatné. Poloha odzadu bude vyhovovať všetkým členom trojky, aj mladému smriečku. Vhodné je to predovšetkým pre chlapov pansexuálov. Ako hovorí názov, slovo pansexuál je od gréckeho pan-, čo znamená všetko, čiže títo vyznávači vyššej lásky všeho druhu neohŕňajú nos ani nad transsexuálmi, medzipohlavnými osobami a zrejme nepohrdnú ani mladým smriečkom. Treba si len dávať pozor na správne zvolenú drevinu. Pre tvrdo prirážajúcich drevorubačov odporúčame tvrdé drevo ako je dub, buk alebo hrab.

Vycálovať peniaze na drevo je síce náročnejšie ako len tak oprieť frajerku o drevo, ale aj tak treba dávať bacha ešte na jednu zákernosť a tou je živica! Kedysi sa používala na utesnenie sudov, tak vám môže byť jasné, čo je to za lepidlo! Stačí trochu nepozornosti a SND sa môže strčiť so svojou divadelnou hrou Tak sa na mňa nalepila viete kam! Začnete súložiť ráno a ešte neskoro večer budete nalepení na sebe sledovať západ slnka za vrcholky stromov, pričom váš vrchol bude už dávno preč. Nakoniec to nevydržíte, myknete sebou a frajerkou a budete obaja šťastní, ak na kmeni stromu ostanú nalepené len vzorky vášho odevu a nie kože.

Vychytávka tohto leta – posiedka pre poľovníkov. Na mieste, kde číhajú poľovníci so zbraňou celú noc a často bezvýsledne, sa môžu muži realizovať s vlastnou zbraňou a s dobrým výsledkom. Vďaka monitorovaniu okolia majú totiž istotu, že ich pri sexuálnych hrách nevyruší žiadna sviňa. Ani divá.

2. Na pláži – piesok mám v paži

Deti si stavajú z piesku hrad, vy si postavíte uprostred piesku vlastnú pevnosť! Sex na pláži má množstvo výhod. Jednou z nich je splynutie s pieskom ako parametrom času. Ste súčasťou presýpacích hodín, takže čas odsypáva tak, ako sa chce vám. Máte tak more času, respektíve plnú pieskovú pláž času! Druhou výhodou je zvyk na piesok. Keď zvládnete sex na piesku, tak sa môžete ísť rozmnožovať trebárs aj na Mars, kde je len samý piesok!

Odporúčame - nezabudnúť na pitný režim, lebo sa vám môže stať, že budete mať piesok nielen v každej škáročke svojho tela, ale aj v obličkách a to už nie je sranda.

3. Sen o senníku

Udalosti dňa si píšu dievčatá do denníka, ja svoje sny do senníka. O tom senníku so senom som vždy snívala a nebudem ďaleko od pravdy, keď napíšem, že určite aj väčšina žien, možno s výnimkou tých, čo majú sennú nádchu. Už len nájsť takého, čo seno žerie, teda sorry, takého, čo zožerie ich nápad o skvelom sexe v kope krmiva pre vysokú zver. Ideálne je to hlavne pre neverníkov, kedy je milenkou vydatá panička. Keď ich totiž nachytá manžel, tak aspoň pohľad na seno môže paroháča potešiť.

Sex v senníku je perfektný, veď aj Ježiško sa narodil na sene, na slame a aký bol šťastný. Tak mi nehovorte, že sex na sene vás neurobí šťastnými! Občas vás síce pichne do holej rite nejaké to ostré stebielko suchej trávy, ale byť opichaná súčasne odpredu a odzadu, tak to je aká paráda. Bez sena môže byť aj noc bezsenná!

4. Sex v meste

Mesto poskytuje veľa možností na erotické radovánky, nielen radodajky, poďme sa na ne pozrieť, teda nie na tie radodajky, ale na miestečka pre sex.

Keď sa uchýlite s frajerkou do parku, ste parkový úchylák? Určite nie, lebo kým on len ukazuje svoj nástroj prosperity, vy ho dokážete použiť. A ak máte frajerku Danu, tak ho nemusíte ani zdaňovať a ani sa s tým trápiť ako Karel Plíhal: „Vždycky, když jsem na Daně, musím myslet na daně.“

Alebo čo takto fontána? „Poď sem, spolu máme v pláne, že ťa okúpem vo fontáne… You've got a pussy, I have a dick. So what's the problem? Let's do it quick!“ Ako napovedá text horkýžeslížového Rammsteinu, dá sa to vo fontáne urobiť rýchlo a efektívne. Striekajúce fontány sú vhodné nielen pre Zuzany, ale užijú si ich trebárs aj Jozefíny.

Eskalovať svoje vášne môžete na eskalátore. Ideálna kombinácia je babenka v mladom veku a eskalátor v strednom. Prečo? Vysvetlenie je jednoduché, aj keď technické typy to pochopia rýchlejšie. Gumené pohybujúce sa zábradlie sa trením opotrebuje rýchlejšie než schody, ktoré majú kovové ozubené kolieska a preto sa ich rýchlosť nemení prakticky po celú ich životnosť. No a preto, aby sa údržbári, nedajboh, nenadreli, urobia zábradlie o dve percentá hrubšie, než je potrebné a preto sprvu beží rýchlejšie než schody. Ak teda naďapíte na eskalátor, kde schody a zábradlie bežia rovnako, je v polovici svojej životnosti a ak ide pomalšie, kurva, údržbár by už mohol chystať náradie!

5.  Horúci sex v kukurici z nej neurobí pukance

Slovenské pole je krásne a kenské POLE, POLE, čiže pomaly, pomaly, nikam sa neponáhľaj, doplní túto skvelú letnú ponuku. Pokiaľ nie je nablízku prácechtivý traktor alebo iná poľnohospodárska mašina, je to pohoda na veľkom priestranstve, pomaly plynúci čas, proste na pole sa nechodí len drieť, ale aj užívať si!

V prvom rade si však treba vybrať dobré pole. Makové polia sú už obsadené narkomanmi zvanými junkies, ktorí sa pokúšajú presvedčiť nezrelé makovice k spolupráci.  Parádne je pšeničné pole, symbolika chleba a sexu každodenného sa účastníkovi sexuálnej žatvy priam núka. Pre romantické typy odporúčame polia s odrodou kukurice Glass Gem, ktorej každé zrniečko je inej farby. Hitovkou sú levanduľové a ružové vzory.

Toľko naše tipy na sexuálne hry v lete určené nielen pre dlhodobé páry, ktoré si chcú spestriť svoj sexuálny život, ale aj pre čerstvých zaľúbencov, s výnimkou demisexuálov, ktorí sa v lete zamilovali. Tí sa totiž k sexu sa dopracujú až na Vianoce, kedy sú im naše letné tipy už na hovno. Tých, ktorí majú ďalšie dobré tipy na sex na čerstvom lufte, očakávame v diskusií.