„Tak strašne ťa chcem, až sa mi rozväzujú šnúrky od topánok.“ To mám z jedného westernu a fuck  you som vynechala zámerne, aby som od čítania neodplašila puritánov.

 

Muži sú lovci, na tom sa zhodneme. Nemyslím tých lovcov, ktorí sa preženú vyrúbaným lesom, ďalekohľadom čumia na čúrajúce turistky (true story) a potom sa uspokoja kovovou ejakuláciou zo svojej zbrane do obľúbeného ryšavého zvieratka Malého princa. To sú poľovníci. Myslím všetkých chlapov, ktorým príroda nadelila do výbavy dravosť samca, ktorý schmatne ženskú za hrivu a odvlečie si ju do jaskyne. A už pri pomyslení na to, čo všetko s ňou bude stvárať, cíti mravčenie v slabinách, chvejú sa mu nozdry, vyschne mu v krku a z úbytku krvi v hlave stráca pomaly vedomie. Ale pozor, do tejto jednoduchej hry môže vstúpiť niečo ešte zábavnejšie. Objavuje sa fenomén Žužu, ktorý sa prehnal politickou scénou a našimi hlavami.

 

„Tak vás bozkávam všade a nekonečne sa teším už. Budete už moja konečne celú noc.“ Tak toto povedal náš ústavný činiteľ, ktorý očividne nemá dobrú rétoriku nielen v oficiálnom štátnickom prejave, ale ani v erotickom, kde by ho tromfol hociktorý barový kundolovec a priemerná čitateľka červenej knižnice by si šla radšej čítať leták z Lidla. Žužu sa na druhej strane telefónu v duchu baví, vztýčený stožiar na gauči má teraz väčšiu cenu ako ten pevnejší za 58 tisíc. Uvedomuje si, že tento exemplár je horší ako obyčajní chlapi, ktorí si v rámci zachovania duševnej stability netrúfajú vo svojom živote ani pomyslieť na veci, ktoré si pán rigorózny kapitán trúfol realizovať a preto sa jej bude do zbierky vydierateľných politikov náramne hodiť. Kočner approved.

 

Keď sa Žužu objavila na scéne a konečne nemala ksicht obalený príčeskom, tak nejedna žienka domáca pokrútila pohoršene hlavou, až sa jej roztriasol tučný podbradok, nasraná otočila prihorené nedeľné rezne na sporáku a prskala ako kocúr na rozpálenej streche, ako mohla taká škaredá ženská vzrušiť našich mocipánov, keď ona už nevie roky svojho starého. Povedzme si to takto, že sú aj škaredšie a tlstejšie štyridsiatničky a kľudne by to dali tiež. Celé to je o loveckej vášni každého chlapa, vrátane tohto politického trtka a tom, ako ju správne využiť. V podstate by sa všetko dalo zhrnúť do jednoduchého manuálu:

 

Lovec potrebuje v prvom rade impulz. Na tento účel stačí fotka inej sexi ženskej stiahnutá do mobilu a niečo sľubné lovcovi napísať. Za čias Oka nového svitania, čiže Mata Hari, to bolo oveľa ťažšie. Volavka musela byť aj v skutočnosti krásna, bolo treba lovca zaujať bez všetkých novodobých technologických vymožeností, retušovaných fotografií a virtuálnych šmakociniek. Mata Hari bola preto priekopníčkou exotického tanca a uznávanou tanečnicou, niektoré zdroje dokonca uvádzajú, že bola artistka. V tomto období bolo ešte všetko o poctivej robote, takže v dueli Žužu-Mata víťazí naša oldieska.

 

Po impulze nasleduje stimulácia jeho vzrušenia z lovu. Je to o hraní sa s časom a fantáziou lovca. Čas je dôležitý. Stačí si uvedomiť, že pri porne sa muž vzruší, za krátky čas urobí a nepočká ani na záverečné titulky, takže sa ani nedozvie meno ženy, na ktorej cecky na monitore sa vystriekal. Čas však vytvára priestor pre fantáziu a tak Žužu píše alebo volá až po nejakej dobe, nechá pamäť bežať na voľnobeh, zaobchádza šetrne s milými slovíčkami, občas vzdychá, stále vyká. 

 

„Pošlite mi ešte fotku. Ste krásna žena,“ žobroní lovec. Namiesto poslušného užívania Xanaxu rieši svoju pičoidnú krízu fantazírovaním a tak mu mozog šikanovaný egom generuje štíhle ženské telo s poriadnymi pevnými kozami. Veľké tmavé bradavky. Tie tvrdnú súčasne so symbolom mužskej erotiky. V predstavách uchopí krásavicu za jej dlhé čierne vlasy a pritiahne si ju k sebe. Potom ju položí na posteľ, jedným drsným pohybom strhne nohavičky, vyloží si jej pekne formované nohy na kapitánske výložky, pomaly sa rozopína... Krásna žena dýcha čoraz rýchlejšie. Fantázia dáva možnosť mať sex, aký chceš. Môžeš jej ublížiť. Nepočkať na to, kým zvlhne. Potom to do nej ide ťažko, tak ako ti idú ťažko slová, keď sa chceš múdro vyjadriť, takže nevadí. Tuná nemusíš akože absolútne vôbec, hej? Aj keby si mal problém vizuálne, tuná nemusíš ani tak a ani inak. Tvoj jazyk oddychuje, toto je pre neho parádny wellness. Len si to všetko predstavuješ, ako tvrdo prirážaš, odieraš sliznicu mladej čubičky, nech si vrieska, koľko chce, však toľko lásky ako dá človek človeku, to sa nedá ani popísať. Ona sa tvári, že ju to bolí, ale pritom stoná, že chce ešte viac tej sladkej bolesti. Slováci sú zvyknutí trpieť. Tento národ bol vždy v područí niekoho, tak sa nevzpieraj a buď už konečne moja celú noc, dobre?

 

No dobre. Ale čo druhá strana? Žužu to má v tejto fáze ťažšie ako Mata Hari. Skóre sa vyrovnáva. Prečo? To sa fakt pýtate, že prečo? Však si len skúste predstaviť, že musíte flirtovať s niekým, kto si vás predstavuje ako nádhernú ženu, ale vy si jeho nemôžete predstaviť nijak inak ako chuja, lebo  sa to jednoducho inak nedá. Poznáte jeho skutočnú identitu, nie je sa kam schovať pred pravdou. Predstava súlože s ním je ako jebačka na napínacej plachte. Každú chvíľu vás napne.

 

Baba z Nových Zámkov, takto označenú ju má kapitán v mobile, sa však drží lepšie ako jej príčesky na hlave. Udržuje trpezlivo komunikáciu, veľké pysky má prilepené lepiacou páskou o stehná, aby sa keď bude treba, národovec dostal so svojim neohrabaný jazykom ku klitorisu. Virtuálny románik, ktorý je o len level vyššie ako socka flame s lacnými podomácky vyrobenými liehovinami a pajcovanými psychotropnými látkami. Je absolútne jedno, či k osobnému stretnutiu došlo alebo nie, aj tak by kapitán pri pohľade na babizňu z Nových Zámkov premýšľal, či to radšej nemá vraziť morskej panne do jej rybacieho chvosta, už to by sa mu zdalo ľahšie. Lebo ak by sa aj dal na prípadnú súlož, riskoval by, že by mlátil guľami do žumpy plnej špinavých tajomstiev. Prípadná súlož ako happy end je teda takmer vylúčená, ale však o ňu ani nešlo. Moderná volavka nemusí makať ako Mata Hari, jej stačí táto telefonická hra a tú zvláda dokonale. Je neuveriteľné, že v časoch, kedy slovenské mamičky poučujú ratolesti o záludnostiach komunikácie s cudzími ľuďmi, falošných profiloch, skrytej identity a hrozbe zneužitia cez net alebo telefón, dospelí a politicky vplyvní muži slintajú nad fotkami neznámej sexi čubičky a vedú intímnu komunikáciu cez správy a telefonáty s niekým, kto môže byť v skutočnosti poriadne vyžitá transka s análnym kolíkom hlboko zarazeným medzi polky alebo tlstý buzerant s gumenou rukavicou pripravený vyšetriť mu prostatu.

 

Psychológovia sa snažia všetko vysvetliť cez rolu lovca, v ktorom Žužu prebudila inštinktívne konanie. Po tomto vysvetlení som chcela vyjsť z domu a prvému chlapovi rozmlátiť papuľu, svojich si predsa biť nebudem. Potom som sa upokojila a povedala si, že oukej, veď je to pravda. Žužu ovláda dobre svoje remeslo a zaradí sa do zoznamu úspešných volaviek. Ešte tak nájsť niekoho, kto prebudí v politikoch nielen inštinkty lovca, ale aj schopnosť myslieť na pospolitý ľud a nielen na seba, ale toto som už vážne prehnala. Už mi z tej predvolebnej kampane dobre drbe.