Do Mexika konečne dorazili skvelé filmy Mela Gibsona a hneď sú z nich všetci úplne v p... teda mimo. Ako horúcu novinku si obyvatelia severného Mexika dávajú pecku Šialený Max (Mad Max) a to priamo v uliciach vlastného geta. Drogové gangy sa nechali inšpirovať hračkami z tohto filmu a doma si vyrobili niekoľko vlastných obrnených vozidiel. Celkom sa im šiknú, keďže medzi sebou akurát vedú vojnu.

Za posledný mesiac sa však do mexických kín pravdepodobne dostalo aj druhé pokračovanie tohto viac ako 30-ročného skvostu. Kým predtým mali na svojich žochárskych tankoch len diery pre snajperov, otočné veže a vrhače oleja, behom posledných týždňov dosť upgradovali. Pri poslednom objave našli policajti dve vozidlá opevnené oceľovými plátmi s hrúbkou viac ako dva centimetre. Zväčšili aj rozmery tankov, do ktorých sa teraz pokojne narve aj 20 nasratých Mexikáncov.

Bandy Los Zetas a Gulf Cartel pritom nie sú žiadni pózeri. V polovici mája našla polícia opustené „Monstruo“ (ako Mexikánci tankom hovoria) a pri ňom päť mŕtvol. Polícia tvrdí, že išlo o boj o územie, ale nedá sa vylúčiť, že sa len nevedeli dohodnúť, ktorý Melov film je najlepší. Apropó, teším sa čo budú robiť, keď k nim dorazí Ukrižovanie Krista.

Čekujte tu:

Zdroj: https://www.mcclatchydc.com/2011/06/06/115327/mexican-drug-gangs-building-own.html