Môj život je viac ako tvoj. A to len preto, lebo som biely a som rodený Slovák.  

Potraty musíme zakázať, lebo musíme ochrániť životy detí od počatia. Treba sa búchať do pŕs, aký je život posvätný, ale len pokiaľ to nie sú deti imigrantov alebo Rómov, pokiaľ nie sú naše. Vtedy sa už môže strieľať, splynovať a sterilizovať. A ak sa dá, tak si aj hodiť kameňom, nič sa nemôže stať, veď to dieťa predsa nie je biele.

A  náš nový pán premiér pred pár dňami povedal, že žiadnych imigrantov sem nepustíme, že tu je dobre, že sa v noci nemusíme báť chodiť po meste, že všetci zo západných krajín nám tento luxus závidia. Áno, my sa predsa báť nemusíme, veď Henry predsa nebol náš a dokonca sa to nestalo ani v noci, akoby to urobil nejaký imigrant, takže je to v poriadku.

Samozrejme, že žiadne hliadky sa po Bratislave konať nebudú, pretože nechceli okradnúť biele dievča, len zabili Filipínca. Síce pracoval v nadnárodnej spoločnosti, ale to nevadí, je tu plno krčiem, kde sedia bieli perspektívni mládenci, ktorým ľudia ako Henry kradli prácu. Ak by prokurátor prepustil Róma, tak je to dôkaz, že systém chráni parazitov. Ak prepustí nášho, tak netreba robiť unáhlené závery, veď ten dobrák to určite neurobil naschvál a len postupoval podľa zákona.

Žiadne podráždené statusy od obrodeného optimalizátora nebudú, lebo zbiera podpisy na kandidatúru na jarmokoch, zastaviť sa treba len, ak by to bol náš. Jediné, čo bude treba pripomenúť je, že Ind zabil nášho. Takže opäť to bude remíza, my vs. oni. A vlastne nie, nebude, Inda predsa už pustili a Juraj si posedí určite dlhšie. Náš Juraj. Narcis, nie ten žltý, ale prehnitý nám to vysvetlí na stránkach svojho časopisu. Ak aj nie, pripomenú vám to tí, s ktorými sa vraj má diskutovať. A urobia to s úsmevom na tvári.

Ale Henry bol náš. A sú tu medzi nami stovky iných ako on, ktorí sú tiež naši. A ak nám raz skutočne majú na západe závidieť, tak si to musí uvedomiť každý od kreatúry, čo sa bojí padajúcich lámp po posledného príživníka v dedinskej krčme. A ak si to neuvedomia, oni sú tí, čo tu medzi nami nemajú miesto a nemajú tu čo robiť. Bez diskusie.