Prinášame vám rubriku NAHLAS - tvorenú príspevkami od vás, našich čitateľov. Čokoľvek nám pošlete si prečítame, podumáme o tom, ak to bude úplne naprd tak to zahodíme, ale ak to bude aspoň trochu čitateľné, tak to zverejníme. Naši redaktori samozrejme píšu ako malí bohovia, ale aj vám, bežným smrteľníkom občas motyka vystrelí. Ak vás tá strela nezabije, pošlite nám ju cez link "Máte na to gule..?" na úvodnej stránke a my ju zverejníme.

 

Ako prvý zverejňujeme názor nášho čitateľa jura, ktorý omylom odsurfoval z dailymale.sk na inú stránku a pekne sa vytočil...

 

Pri pripracovnom surfovaní som nejakým omylom došiel na stránku cas.sk. To že je fantastická a správy z nej kopírujú všetky tlačové agentúry celého sveta vedia všetci. Hlavná titulka bola, ako nadsamec kollár venčí čajočku v portoroži.https://www.cas.sk/clanok/202184/heringhova-kollarovi-pre-tieto-fotky-s-milenkou-ta-opustam.html . No nech sa páči.Tak som rudloval myšou dole a v ďalšom článku ktorý bol o dobrý meter nižšie som sa dozvedel že sting je v bratislave a užíva si ju. Že sa bol bicyklovať pri Dunaji a tak... Fotka bola hádam len dáka archívna. troška ma zarazilo nasledovné: tak kkt kolár sa odrudluje s dákou stredoškoláčkou dakam doprdele 500 km a má krásnu fotku z večere a iných radovánok - čiže ho tam dakto cvakol - asi dáky iniciatívny východniar ktorý sa následne odfotil s ním okolo ramien, alebo fakt tam išiel dáky strašný reportér... A dojde Sting, ide sa popretŕčať na bicák a nikto si ho neodfotí ani mobilom! wtf? to už je naozaj kollar vacsia celebrita ako sting?

 

btw to nič nie je, pri mojom výleve tuná v práci ma upozornili, že minulý týždeň bola titulka: Kým priateľka spala, strčil jej do análu penis! 


Na paráááádu na parááááádu!!!!