Dáva vám frajerka či manželka nenápadné tipy, že by ste jej mali zaplatiť plastiku pŕs, pier, nosa alebo viečok? Napadlo nebodaj vás samých, že by ste na svojej milovanej chceli niečo zmeniť a tá myšlienka vám nedá pokoja? Preberte sa!

Plastiky sú svinstvo. Nielenže je úplne proti logike nechať sa uspať a rezať si do tela, aj keď človeku nič nie je, navyše to môže dopadnúť fakt zle. Ako zle? Na to sa pozrel portál oddee.com a zostavil rebríček najhoršie plasticky pozmenených ľudí na svete. Zo zoznamu vyberáme:

Mačací muž Dennis Avner

Denisko očividne nemal rodičov, kamarátov ani blízkych, ktorí by mu stihli povedať že mu prepína predtým ako začal svoju premenu na tigra. Momentálne má tetovania, kožné implantáty, podkožné implantáty – kvôli zmene tvaru lebky, a fakt nechutne zbrúsené zuby, aby vyzeral ako mačička. Gratulujeme Denis, vyzerá to super!

Jocelyn Wildenstein - príšerka za 4 milióny

V sedemdesiatych rokoch vyzerala fakt super. Potom našla manžela v posteli s 21-ročnou ruskou modelkou. Každá normálna žena by svojho manžela nakopala do gúľ, vysúdila z neho čo sa dá a užívala si život. Ale nie Jocelyn. Tá sa rozhodla manžela vyhrať v hre lásky späť – a tak podstúpila sériu „skrášľovacích“ operácii. Hádajte, ako to celé dopadlo.

 

Donatella Versace: Paródia sama na seba

Stará dobrá Donatella. Krásny príklad spojenia peňazí, vypláchnutia hlavy aktuálnymi trendmi a nulovej sebareflexie. Vyzerá to na botox v tvári, kolagén v perách, implantáty v prsiach a prázdno v hlave. Nevadííí...

 

Ďalšie krásne tváričky a telá čekujte tu: https://www.oddee.com/item_96587.aspx
foto: https://www.oddee.com a https://www.plasticsurgerygonewrong.us