Ako bolo v predlošlom článku spomenuté, nech sa páči, článok o mužoch. Nechce sa mi písať úvod, načo, veď omáčky sú typicky ženské a toto nie je článok o ženách, tak poďme rovno na vec.

 

Testosterónová nafukovačka/muscle mind
Ach. Doteraz mi nie je jasný účel existencie týchto mužov na planéte. Sú to presne tie typy, ktoré majú v hlave nielenže nasrané, ale aj zle vyzerajú. Samozrejme sú typy žien, ktoré na tento druh letia - konkrétne sa hodia k chickens. Horšie je, ak založia rodinu. Vtedy vzniká globálny problém. Muscle mind má iba jednu životnú prioritu. Udržiavať kontinuálny tok hormónov do svojho tela a držať svoje "svaly" non stop zavodnené. Výhodou ale je, že napriek monštróznej muscularite väčšinou disponujú silou dieťaťa. V prípade agresie vyvolanej hormónmi postačí na zneškodnenie špendlík. Muscle minds mávajú aj parádne fára, to je vedľajšie, že bývajú častokrát u matky, lebo predsa len, leasing a tak.
Častokrát vlastnia pitbullov ako doplnok ich drsného looku. Selfiečka z posilňovne nutne uploadujú na fb. Hrubá reťaz zo záložne a permanentka do fitka patria k povinnej výbave. V prípade čistého registru trestov majú možnosť zamestnať sa ako security na diskotékach. Tí gramotnejší dokonca majú šancu aj vyberať vstupné a rozdávať pásky. A vôbec. Srať na nich.

 

Chodiaci komplex/nobody
Prúser vzniká aj v prípade, keď natrafíte na chodiaci komplex. Chodiaci komplex je večne zamindrákovaný zmrd, ktorého sa vám vážne nechce počúvať. Častokrát si svoje komplexy kompenzuje na okolí. Je nevrlý, zatrpknutý hejter, ktorý nenávidí celý svet. Snaží sa tváriť nadradene, ale to iba preto, pretože vie, že vo svojom vnútri je iba kopa ničoho, čo za sebou nenechá nič užitočné. Cíti sa zbytočný a tak sa snaží nejakým spôsobom realizovať. Žije totiž z uznania svojho okolia. Túto hladinu potrebuje neustále udržiavať a keď sa mu to nedarí, tak sa permanentne opíja. Väčšinou končia ako notorickí alkoholici.

 

Večný tragéd/lost.
Večný tragéd je typ chlapa, ktorý sa snaží, snaží a snaží zo seba vymačknúť maximum, balí ženy, kade chodí, no v sumáre aj tak prd z toho. Je nesamostatný, býva silene vtipný, až je trápny. Častokrát mení kabáty, hľadá možnosti ako zaujať opačné pohlavie, raz podniká, raz cvičí, inokedy chce rovno založiť rodinu. Je to nevyrovnaný človek, ktorý sa tak veľmi túži usadiť, že sa v konečnom dôsledku neusadí nikdy. Zobral by rad radom všetko, čo príde, a tak väčšinou končí s rozvedenými päťdesiatničkami, alebo s mužmi.

 

Metroši/homosexuals

Nič osobné, ale pre mňa sú tieto dva pojmy synonymá. Hm. Vlastne do kategórie muži ani nepatria, tak to rovno preskočme.

 

Itečkár/virtual wanker

Najväčší alkoholici pod slnkom sú itečkári. Sú bledí, slnko nevidia, ako je rok dlhý, zato poznajú všetky chujoviny okolo PC. Majú aj kamarátov, aspoň si to myslia. Fungujú v rámci základných fyzických potrieb, vonkajší svet je pre nich nudný. V podstate, keby ich komp vedel kompletne obhospodáriť, tak nevyjdú z izby za celý život. IT-čkár nepotrebuje nikoho a nič, okrem PC a alkoholu.

 

Rozvedený chuj/divorced hormone packet

Títo muží sú stroskotanci v rokoch, ktorým nevyšli manželské zväzky. Pekne im z toho zadrbáva, pretože ich ego, kedysi lietajúce v kozmických sférach, je teraz rozdupané na kašu. Mládežnícky šarm, svaly a kondička sú minulosť, a tak im neostáva nič iné, ako naháňať ženy. Všade. Ideálne mladé a šťavnaté, no nakoniec sa aj tak musia väčšinou uspokojiť s nejakou starou rozvedenou fuchtlou. V prípade dostatočného hormonálneho pretlaku v mozgu sa dokážu aj hecnúť a navštíviť napr. fitko, prípadne sa venovať iným bodyform aktivitám, a tým môžu zvýšiť šance sa znova usadiť s nejakou peknou pizdou príjemnou dievčinou. Aj keď už až tak nest.. Nevadí.

 

Super kamoš/forever friendzoned

To sú takí trtkovia, ktorí ani po kvadrilióntom pokuse o zbalenie ženy-mrchy nepochopia, že nikdy neuspejú. Namiesto toho, aby sa na tie mrchy vysrali, im dookola znášajú, čo im na očiach vidia, pomáhajú maľovať/sťahovať, chodievajú s nimi jesť/nakupovať/venčiť/k veterinárovi/gynekológovi/psychológovi/psychiatrovi, proste všade, kam mrcha potrebuje a zrovna nemá po ruke frajera, alebo kamarátku, alebo kohokoľvek iného, ktorého by v danej situácii mohla využiť. I vo veku po tridsiatke naivne dúfajú, že raz sa niečo zmení, že to dievča pochopí, že práve on je to, čo mrcha v živote potrebuje, a keď nie, tak snáď ju dostanú aspoň raz do postele. Väčšinou umierajú sami, opustení, v daždi.

 

No, to by hádam aj stačilo, je čas ísť pracovať. Majte sa ako chcete.