Ak to nie je nejaký virál na najnovší spoločný album týchto dvoch megahviezd (čo asi je), tak je to absolútne skvelá správa pre všetkých milovníkov slovenského šoubiznisu, pri ktorej žiadne oko neostane suché, či už od dojatia, alebo od smiechu. Dve najväčšie bičís československej popscény – Patrik „Rytmus“ Vrboský a Dara „Cestný pirát“ Rolins/cová tvoria pár.

 

Niektorí romantičkovia tvrdia, že každý človek má svoj absolútne vyhovujúci protipól a keď má šťastie, tak sa možno niekde aj stretnú, napríklad on, ožratý na šrot, sa na Šafku pri kebabe vykotí na chodník a vypadne mu ajfoun, ona ide práve okolo s kamoškami z klubu, kde nadávali na chlapov, no zároveň si od nich nechali osahávať zadky a podá mu ho, na čo jej on z vďaky ogrcá topánky... tým chcem povedať, že fakt si neviem predstaviť ideálnejšiu partnerku pre Paťka, než Darku.

 

Okrem toho, že to je romantické, je to podľa mňa aj husto zábavné, lebo ako vieme, Rolins má decko (myslím, že dcéru), no a predstavte si  Čotijebeho, ako vychováva dieťa – „Počúvaj, ty vyj***ná malá pucmola, neotravuj a choď za mankou, ujo Paťo teraz robí hudbu, p**i!“. Asi takto si to predstavujem ja. Dokonca by som išiel ešte ďalej a viem si predstaviť, že sa zoberú (potom by sa Darinka mohla premenovať na Dara Vrbovski a mohla preraziť hudobne aj v Poľsku a NDR) a urobia si dieťa vlastné. Môj fotošop si ho predstavuje napríklad takto:

 rytmus darinka

 

Za celý dailymale ostávam s prianím, nech im to vydrží čo najdlhšie, nech sa máme na kom smiať. Viac si môžete prečítať napríklad tu:

 

https://www.topky.sk/cl/100313/1291213/Najstrazenejsie-tajomstvo-Dary-a-Rytmusa--Maju-spolu-sex-

 

Foto: tvnoviny.sk