Čím skôr sa človek zmieri s tým, že svet je plný zvláštnych ľudí, ktorí robia zvláštne veci, tým lepšie preňho. Dalo by sa povedať, že zvláštni ľudia sa zhromažďujú väčšinou v Amerike, kde strkajú mačky do práčok a následne za vlastnú hlúposť dostávajú miliónové odškodné. A potom ešte v Rusku. Rusko je plné špecialistov na alcohol-related incidents.

 

Ako sa však zdá, ani v Poľsku nezaháľajú. Teda nezaháľajú ani u nás, ale z cudzincov sa sranda robí o dosť lepšie. Tuná pán, ctihodná individualita pre istotu označená iba ako “istý muž,” sa napríklad venoval rozkošnej kratochvíli. Vo voľnom čase, väčšinou v noci, si násilne otváral dvere na jachtách, aby tam následne...vypil lieh z kompasu.

 

Ja som napríklad ani len netušil, že nejaký lieh v kompase je, ale čo tam po mne. Dotyčný by ma určite bez problémov tromfol, keďže v čase zadržania mal štyri a pol promile. Zrejme v tú noc vypil niekoľko kompasov.

 

Zvláštne je aj niečo iné. Podľa tohto zdroja sa polícia rozhodla nájsť svoju Superstar, ktorej dá dvetisíc eur, ona jej za to vylepší logo a polícia bude hneď v očiach občanov požívať väčšiu dôveru a tešiť sa väčšej úcte. Dalo by sa povedať, že vylepšovanie imidžu niečoho takého, ako je PZ SR, je porovnateľné s tvrdením, že exkrement nemá hnedú, ale tmavožltú farbu s ľahkým zlatistým nádychom. Dalo by sa povedať, že je to ako jednonohému kúpiť značkové tenisky, dala by sa z toho robiť prdel ešte na tri odstavce, ale poďme radšej dať nejaké návrhy.

 

Grafické cítenie síce nemám prakticky žiadne, ale ponúkam nejaké textové riešenia, keďže aj Pomáhať a chrániť, čo je, ako som sa dozvedel vážne heslom našej polície, by znieslo nejakú úpravu. Takže moje návrhy

 

Kurva chránim!

Robím, čo môžem.

Robím, čo môžem, ale viac to, čo nemôžem.

Neviem, čo robím.

 

Prípadne, ak treba návrhov viac, navrhujem internú súťaž. A víťaz nech získa poukaz na kurz skákania cez mláku.

 

PoliakFízli