To si tak sedíte vo vírivke so štyrmi holými kamošmi a tvárite sa, že ste stotožnení so svojou sexualitou, keď tu zrazu pribehne chlap oblečený ako šéfkuchár a začne vám do vody sypať zeleninu, korenie a celý obsah vrátane vás miešať veľkou varechou. Nebojte sa, nenadýchali ste sa výparov z kúpeľných plesní, len ste sa stali obeťou najznámejšieho francúzskeho humoristu (aj keď by sa hodilo tiež pomenovanie „provokatér“).

 

Takže aj keď ho podľa mena nepoznáte, určite ste videli niektoré z jeho mnohých videí, v ktorých si strieľa zo všetkého a zo všetkých. Jeho heslo je „urob čokoľvek a staneš sa niekým“ a v jeho prípade to naozaj nie je prázdna fráza. Bývalý predavač topánok sa stal známym po tom, čo v roku 1992 oslavoval víťazstvo prezlečený za hráča futbalového tímu FC Lorient a rukou mu potriasal prezident Chirac a desiatky ľudí od neho chceli autogram. Nevadilo im, že Gaillard nikdy profesionálny futbal nehral – jeden falošný futbalový dres a veľa guráže a máme zábavu na nezaplatenie.

 

 

Okrem futbalu sa Gaillard rád votrie aj medzi kulturistov:

 

Alebo do vášho panelákového výťahu:

 

Dokonca sa nezastaví ani pred políciou!

 

Videí je na youtube ešte za tri kopy, tak s chuťou do toho. Aj keď treba poznamenať, že okrem toho, že je to vtipné, tak nám to nastavuje aj celkom slušné zrkadlo. Všimnite si, akí sú ľudia často nevšímaví a ľahostajní voči neobvyklému správaniu, teda kým sa ich netýka a kým ich napríklad veľká plyšová kengura neskopne pod autobus. To je trochu na zamyslenie. Na druhej strane je možno potešiteľné zistenie, že keď má človek dostatočné veľké gule, moment prekvapenia a trochu kreativity, môže si robiť, čo chce, alebo si aspoň užiť kopec srandy.