Minule obletela médiá informácia, že Slováci sú v ekonomickej a finančnej oblasti totálni analfabeti (čo je možno slabé slovo, ale nemôžem napísať debili, lebo by som náhodou dajakého debila urazil) a sú až za Mexičanmi. Ako potvrdenie toho celého vyšla jedna nemenovaná unifikovaná banka s akciou „Hypoúver na zjedenie“.

Podstatou celého dobrého biznisu je, že ak uzatvoríte zmluvu o úvere s vyššie nemenovanou bankou, tak dostanete 4 poukážky v hodnote 5€ na pizzu v utajenej reštaurácii. Ani v podmienkach pre poskytnutie poukážky sa neodvážili napísať, ktorá krachujúca pizzéria si zaplatila túto kampaň. Uviedli iba toľko, že: „V reštaurácii uvedenej na konkrétnej darčekovej poukážke“. Úžasný biznis.


Takže vážení mladomanželia, ak sa chcete najesť, tak si uzatvorte hypoúver s touto neuvedenou bankou a na tú večeru budete spomínať dosť dlho, keď budete splácať svoj úver s úrokom 4,44% a k tomu ako bonus vám odpustia poplatky za spracovanie úveru. To je poplatok, aký by ste mali platiť za obsluhu v reštaurácii a môžete byť kľudní, lebo na rok vám aj poistku za nehnuteľnosť zaplatia a ešte oveľa viac. Čo je to oveľa viac som sa už zo stránky banky nedozvedel.

 

Takáto ponuka sa neodmieta! A ešte je tam napísané veľkými modro zvýraznenými písmenami (čo v internetovej komunikácii znamená “výkrik”), že úver je dostupný pre všetkých.

 

Som zvedavý, či ho uzavrú aj s bezdomovcom. Veď on ten úver naozaj aj potrebuje.