Isté mladé dievča pracujúce v americkom showbiznise poslalo minulý týždeň pätnástim svojim priateľom e-mail s príbehom o tom, ako stretla na žúrke Quentina Tarantina. Začali sa bozkávať, nafotili si vo fotobúdke sexy fotky a Tarantino potom údajne vytiahol svoj „malý“, „tučný“ penis, „vyzerajúci ako kôstka“. Následne mala vraj s Tarantinom foot-fetišistický kvázi-sex.

 

Email obsahoval aj priloženú fotografiu (viď obrázok) fotografií z fotobúdky (aká divná veta) položených na scenári a vraj koloval nejaký čas po ľuďoch v americkom zábavnom priemysle, až ho niekto preposlal portálu https://gawker.com.

 

Otázkou je, či je pravdivý, alebo je to len nejaká erotická fikcia. Alebo je to virál? (Snažiaci sa spropagovať film, ktorého scenár leží pod fotkami?) Portál gawker.com kontaktoval pisateľku emailu (ktorá vraj naozaj existuje), tá však zatiaľ neodpísala. Nevyjadril sa ani Quentinov hovorca.

 

Celý text e-mailu si v angličtine môžete prečítať tu: https://gawker.com/5816417/the-quentin-tarantino-toe+sucking-sex-email-that-will-haunt-your-dreams

 

...a teraz som zvedavý, ako dlho budete temný obraz Quentina Tarantina cucajúceho prsty so svojím "malým, tučným" penisom v ruke dostávať z hlavy... :)

 

foto: https://gawker.com