Disclaimer: toto je prudko insiderovský článok, no, článok... zmes slov, robila som, čo som mohla, takže ak sa vám nebude páčiť, predplatné vám bude nahradené časopisom Poľovníctvo a rybárstvo, prípadne pre mladšie ročníky časopisom Vrabček.
 

Vzhľadom na medziročne zvyšujúci sa záujem o report z dailystretka a z dôvodu nedostatku článkov, som sa ho rozhodla sdopísať, nech Raz100 nemusí hodiť Lorem ipsum, no vyššiu hodnotu nečakajte. A keďže prešlo len letmých 5 rokov a pamätám si to, ako by to bolo včera, plus ako zarytá abstinentka nemám problém s pamäťou, informácie v ňom považujte za chirurgicky presné, podobnosť osôb s reálnymi nie je náhodná. Prehlasujem, že v príbehu netrpeli žiadne zvieratá. Len ľudia. Takže ideme na to.

 

Obsadenie

Na každom stretku je Ľubo Nemeš a.k.a. Luborg a.k.a. sensei a.k.a. aaatojeon? (No...je.) A ostatní. Prišla napríklad Anorwen v latexovej minisukničke s výrazne odhaleným dekoltom a neónovo-žltom svetriku. Na svoj vek vyzerala staro, no snažila sa to zakryť hrubou vrstvou makepu a platinovo-blond vlasmi. No zaujímavejšie je, že veľmi podobný štýl obliekania má aj Angusta JfovaMacGyverová, ktorá svoj outfit doplnila čipkovanými pančuškami, výrazným líčením a tričkom s leopardím vzorom. Ako typický extrovert prišla ako veľká voda, zahrabla sa do svojich dlhých hustých čiernych vlasov, žmurkla, poslala pusu chlapom a sadla si za vrch stola. Lučiak naopak, už mala menej štýlu, typicky zvolila natural look, šedý priemer v batikovanej mikine, sediac ako vždy pive. Zakríknutý mĺkvy Joki, ktorý sa len nesmelo usmieval, s nikým neprehodil ani slovo vykúkal spoza čučoriedkovo-levandulovej limonády. Zato Kňour, ktorý ako prvý netrpezlivo čakal na príchod ostatných s vystretým chrbátom ako keby zhltol pravítko, v slušivej slimfit ružovej Armani košeli s mierne zdvihnutými goliermi, hádzal úsmevy všetkými smermi a nikoho nepustil k slovu až do konca stretka, kedy ho ako posledného museli vyháňať čašníci. No on aj vtedy nonšalantne pochválil ich tetovanie a pestovanú bradu, pre ktorú má špeciálnu slabosť.

Rituály, program

Okamžite po príchode je potrebné pokľaknúť pred Luborgom a pobozkať lemroucha, prsteň, alebo aj lem rúcha (toto som písala pred 5. rokmi, vtedy to bolo ešte vtipné... teraz už ani to :( ). Luborga spoznáte ako jediného popíjajúceho rosé a tancujúceho na Kmeťoband. Ó áno, po družnej debate, kedy sme bez výnimky zabudli pozerať do mobilov, sme sa niektorí presunuli zabávať, čítaj, trhať parkety. Frko so Zakim ako vždy len čajíčkovali, no ten tatransko-zázvorový tak zašlapal, že obaja spievali a tancovali nielen na zemi, ale aj na stole, s tým, že Frko ako typicky kontaktný typ, sa potom chcel s každým objímať. Videla som ako to zarazilo nesmelú introvertnú Ajku, ktorá si inak dáva záležat, aby jej intímnu zónu nik neprekročil, takže sa snažila rýchlo vymámiť z objatia s jeho zavalitým telom. Prišiel aj Niekto, dailygentleman, komplimentátor, často až otravný svojou prívetivosťou, pozorný poslucháč, ktorý si napr. nikdy nedovolil v strede vety otočiť sa chrbtom. Musím spomenúť aj ostatných dm-ákov, na ktorých si už dnešná mládež nebude pamätať, no spomíname vačšinou v dobrom, napr. na GhostGirl, Xorxee, RoR, Hrušo, Cass, Myrtille, ale títo sa na nás vykašľali prijali výzvy prokrastinácie mimo DM, čiže sa preukázateľne rozhodli pre podstatnejšie menej kvalitný a naplňujúci život.

Takže takto bolo na stretku v roku 2014, report zo sobotňajšieho očakávajte po premlčacej dobe, približne v decembri 2024, dovtedy si vidíme v diskusiách.
 
P.S.: je tám zopár easter eggs, vecí, ktoré sa skutočne stali, môžete hádať, ktoré to boli :)