Takže v Košicoch bola sláva. Došli filmári. 50 kamiónov techniky, 25 obytných karavanov, 250-členný medzinárodný štáb. Pche, kam sa hrabe Blava.
Došla aj Cynthia Nixon - americká herečka ktorá nemusí chlapov.
A došiel aj Richard Raši - košický primátor, ktorého môžu ženy.
(Hmm, Nixon a Raši spolu na place - námet na politický sci-fi thriller z minulého storočia...)

Pán primátor-doktor-fešák-politik Raši bol z filmovačky celý bez seba a dokonca mal zálusk na miesto v komparze. Nevydalo, škoda. Filmovačka je seriózny biznis a nie politika. Teda, aj politika je hlavne biznis, ale rozhodne menej seriózny ako cirkusanti pred kamerou. Teda, aj v politike ide o cirkusantov pred kamerou, ale na rozdiel od filmu sa to nikdy nekončí happy-endom. Teda, pre politikov asi áno - ale pre bežného človeka nie...

Pán primátor dokonca všetkým vysvetlil, čo nakrúcanie 4-minútovej sekvencie do amerického seriálu pre metropolu východného Slovenska znamená:
„Pre mesto je to ďalšia príležitosť, ako sa ukázať svetu. Aj tento film môže byť jedným z momentov, ako naše mesto zviditeľníme a ako sa o ňom môžu dozvedieť tí, ktorí možno doteraz o Košiciach nevedeli...“
Nuž, keby bola snaha a zadarilo by sa kolegom politikom aj niečo rozumné, tak sme už mohli mať na Slovensku podmienky pre zahraničné filmové produkcie porovnateľné aspoň s tými v ČR. A to by sa inak filmovalo. Aj na komparz a catering by ostalo.
A nielen o Cynthii Nixon, ale aj o Slovensku, o Košicoch a aj o pánovi primátorovi by sa mohli dozvedieť v ďalekých exotických krajinách:
sex and the rasi

A potom by aj nás, fešákov z Dailymale možno začali brať na castingoch seriózne, Daniel Craig by dostal po frni a James Bond by vyzeral ešte mužnejšie:

gord007new

...alebo romantickejšie (podľa chuti):

luborg007new

P.S.: Jano a Luboš pri fotení použili Schwarzkopf 3DMENSION ;)