Všeobecne prevláda názor, že ženy priťahujú drsní muži, chlapi ako hory, ktorí by sa k nim správali ako k handrám. Nebudem vám klamať, je to pravda. Čo však s tebou, keď si nerd či geek? Máš pocit, že si zatratený? Že si nikdy nevrzneš? Si jediná živá bytosť, ktorá sa dotkla tvojich intímnych miest za posledné roky?

 

Je úplne jedno, v čom si nerdy. Či je to niečo v oblasti humanitných vied, prírodných vied alebo technológií. Keď necháme hovoriť štatistiku, s najväčšou pravdepodobnosťou si aj introvert, ktorý sa stretáva s malým množstvom ľudí, a teda aj dievčat. Navyše, všetky ženské, ktoré stretávaš, sú buď nudné sliepky, alebo nevieš, ako ich osloviť. Čo teda s tebou? Kde si tú ženskú nájsť?

 

Máš nádej! Tá ženská si ťa možno nájde sama. Totiž existujú aj ženy, ktoré rajcujú práve takéto typy. Introvertné, hĺbavé. Tešia sa, keď môžu takého chlapa skúmať, objavovať. Páči sa im, keď im rozprávaš o tých svojich geeky veciach, pretože vtedy vyzeráš zamyslene, ale aj rozkošne, lebo vidia to nadšenie. Taká ženská ťa zrejme sama osloví, lebo si nebude vedieť pomôcť.

 

Samozrejme, môžeš to aj kvalitne posrať a svoje šance zmárniť. Napríklad, keď nosíš stále tie isté vyšúchané menčestráky a spraté tričko. Alebo mastné neostrihané vlasy (strihanie by predsa znamenalo vyjsť von a vystaviť sa nadmernému kontaktu s ľuďmi). Prípadne hovoríš príliš veľa o anime alebo Japonsku (anime je kontraceptívne, ak žena nie je skutočne anime addicted). Aj tie, ktoré sú na nerdov a geekov, ocenia, ak sa chlap o seba primerane stará.

 

Ak takú niekde stretneš alebo ťa ona sama vyhľadá, nebuď šulín. Nechaj ju, nech ťa trošku objavuje. Komunikuj, aj keď to práve možno nie je tvoja silná stránka, a buď sám sebou.

 

Alebo ani nemusíš, ale to už asi vieš, čo bude nasledovať.