Dovoľ mi ťa oboznámiť s tým, s čím sa stretneš, keď omylom klikneš na "Foryou".


1.) Dievčašéfka - Pravdepodobne je to mileniálka. Vie za 30.sekúnd prečítať akože vtip zo stránky
"Úprimná žena". A na kritiku mužov používa argument "Máš malý penis".
Dievčašéfka tvrdí, že sebaláska je najdôležitejšia, avšak, keď ju náhodou v komentároch upozorníš, že jej očná linka a mihalnice spadli do vlasov(ten filter na videu sa akosi divne pohol) dostaneš BAN.
Tvrdí, že ju nezaujíma názor ostatných, ale ak Jano zo Sobraniec napíše, že nie je jeho typ natočí o tom ďalšie video, v ktorom uverejní Janovú fotku a okomentuje jeho výzor. Urážky a dehumanizácia patria samozrejme k bontónu. Samozrejme očakáva že v komentároch jej budú kvitovať všetci jej predpatitelia na Only Fans.

(extra body pokiaľ bola účastníčkou reality show Farma alebo bez servítky).


2.)Expert na baby - Samozvaný expert na zoznamovanie a vzťahy so ženami. Je hlučný, prehnane a
komicky gestikuluje a svoje videá točí vždy zásadne z auta(aspoň zaparkovaného narozdiel od politikov na tik toku). Nevedno či v tom aute býva alebo, preto, lebo na balkóne vždy, keď začne so svojím monológom niekto zakričí "Drž hubu" Alebo, preto, lebo, keď išiel ráno vyniesť smeti vo vestibule stretol toho suseda, ktorý chodí do fitka a namiesto vypýtania si autogramu od tiktokovej hviezdy mu povie len "Dobrý deň"...
Na 99,9% je single a s bývalou za tú krátku dobu zažil napríklad to, že s ňou musel ísť do "déémky"
Kúpiť odlakovač na nechty.


3.)Reakcie na reakcie - Ona natočila v croptope video o tom, že s chlapom, ktorý sleduje baby, ktoré majú na instagrame fotky v plavkách nikdy na rande nepôjde. On natočil video, v ktorom povedal, že sa natočila v croptope, kde vraví, že nikdy nepôjde na rande... A ona natočila potom video, v ktorom mu vysvetľuje, že croptop a plavky sú rozdiel. K tomuto incidentu sa musia vyjadriť minimálne ďalšie tri osoby...


4.)Politici- Nech sú naše názory na politiku akokoľvek rozdielne myslím si, že liberáli aj konzervatívci, veriaci a, aj ateisti...pravičiari a aj ľavičiari... všetci spoločne dúfame že nikdy nevznikne ministerstvo tik toku.
Ono by stačilo, že politici nás deprimujú na Facebooku...Ale v parlamentnom bufete niekto spomenul tik tok... A bum...
a) blížia sa komunálne voľby takže prechádzka po námestí krajského mesta
b) obhajovanie prečo som hlasoval/a tak, ako som hlasovala... Samozrejme počas šoférovania...
Bezpečnostný pás?... "Čo je to"?
c) odkazy koalície opozícií a koalícií opozícií...