Vedrá šťaniek, ktorými sa plnia naše bruchá od zatknutia brucha by v pohode stačili na uhasenie aktuálnych sibírskych požiarov. A čo je na tom najlepšie? Vlastne len začíname.

Miluj svojho Kočnera

Každému príčetnému organizmu bez hlavy strčenej v piesku alebo Putinovej riti bolo už dávno jasné, že táto krajina praje mafiánom, ktorí si cez štátny aparát zaisťujú beztrestnosť. Teraz to však celé môžeme sledovať v priamom prenose a je to ešte nechutnejšie než tapiokový puding. Človek z toho začína mať pocit, že v tom bude nakoniec namočený aj predavač Nota Bene z Hviezdoslavovho námestia, Igor Timko a Mária Kráľovičová. Skrátka, slizké chobotničie chápadlá siahajú poriadne ďaleko.

Napríklad aj k bývalému policajnému prezidentovi, ktorý by si mal z hanby uštrikovať vesmírnu loď a odstreliť sa k najbližšej čiernej diere, no namiesto toho si nechá narásť bradu a na Facebooku rétorikou Ľuboša Blahu obviňuje novinárov z praktík ŠTB. A áno, je to ten istý pán, v ktorého jurisdikcii sa na pokyn kontroverzných podnikateľov zisťovala špina, teda asi, že či Vincze nemá v počítači uloženého holého Tribulu.

Čo na to Robo?

Zlodej Kiska, štátny prevrat, Soros, kauza vlády Ivety Radičovej, you name it. Robo ustojí všetko. Aj keby ste ho prichytili pri znásilnení postihnutého žriebätka a vysielali to naživo vo všetkých dedinských pohostinstvách, o týždeň by mal v prieskume obligátnych 18 %. Našťastie už nie je premiér, a takisto nie je ani jediný člen vládnej koalície, takže Peter Pellegrini, Andrej Danko a Béla Bugár už v zákulisí chystajú spoločné stanovisko, v ktorom sa ospravedlnia občanom a ohlásia predčasné voľby.

Ale nie. Prvý sa fotí v buldozéri, druhý si honí stožiar a tretí si s Kočom dával nešťastnou náhodou volské oko na Maldivách. Pritom jediná nešťastná náhoda je, že sa takáto partia hajzlových kief ocitla naraz v jednej krajine.   

Zmena je blízko

Už budúci rok sú voľby a opozícia je pripravená viac než kedykoľvek predtým. Matovič prepol na full retard mód, Sulík ostáva v half retard móde, KDH v 18. storočí a Kollár v háreme. K ĽSNS sa neviem vyjadriť, pretože nie som holohlavý imbecil, Kiska sa zatiaľ nedokáže vyhrabať zo sračiek, ktoré po ňom za 5 rokov nahádzali a Truban si dobrovoľne kope vlastný politický hrob naplnený injekčnými striekačkami.

No nemajte strach. Chystaný návrat do politiky nedávno ohlásil Vladimír Mečiar a ja neviem, či ma viac prekvapila samotná správa, alebo to, že sa mi vzápätí zapchala zvratkami aj Eustachova trubica. Otec republiky sa vracia a to je novinka, ktorá má na stupnici od stratenej peňaženky po rakovinu konečníka príjemnú osmičku. Keď sa nabudúce budete pri čítaní nových správ z Threemy tešiť na to, ako sa Fico postaví pred spravodlivý súd, spomeňte si na túto obersviňu, ktorá pravdepodobne už pol roka premýšľa nad tým, ktorú z Čaputovej dcér by uniesla ako prvú.

Predstava budúcej koalície v zložení Mečiar, Harabin, Fico, Danko a Kotleba síce na prvú znie trochu sci-fi, ale ono stačí zablúdiť do priemernej internetovej diskusie, ktorá je sondou do duše priemerného Slováka a človek nevie, či sa odstreliť, odsťahovať alebo oboje. Lebo pod takýmto zoskupením by som teda nechcel ani len zahnívať v zemi.

Ako to dopadne?

Aby sme sa dočkali happyendu, toto všetko by malo skončiť policajtami, sudcami, prokurátormi a politickými špičkami za mrežami. Ja som teda natoľko naivný človek, že si vždy v nádeji na chutný nápoj kúpim novú letnú príchuť Kofoly, ale teraz skôr čakám, že sa na to vesmír už nebude môcť ďalej pozerať, vybuchne Yellowstone a celú planétu odjebe z obežnej dráhy až na koniec galaxie, kde už bude čakať Peter Tóth s laptopom plným kompromitujúcich fotiek obývateľných planét.

Ozaj, a kde je Slota?