Som sneh. A začínate ma riadne srať. Som všetko, čo nenávidíte. Ako mi zvyknete lichotiť, som tie biele hovná, čo kydajú zhora. Som dôvodom, prečo ráno vstávate skôr, som príčinou kolabujúcej dopravy, som zdrojom zárobku pre zdravotníctvo. Som však skutočne všetkým, čo nenávidíte, alebo je to len vaša neschopnosť?

 

Sedieť v teple za oknom a písať hlúposti vie každý s introverziou a minimálnou pozorovacou schopnosťou. Iba ma ohovárate z bezpečnej vzdialenosti a skrývate sa za záclonami. Ale, že by ste vyliezli von a hrali sa so mnou, to vám nenapadne! Vraj bojujete proti rasizmu, no v podstate ja som najnenávidenejší biely, a ešte sa mi za to aj smejete. Len deti sa tešia, keď ma vidia.

 

Myslíte si, že ma baví čítať drísty po fejsbúkoch a sledovať obrázky šíriace antipatiu voči mne? Čo keby sa raz situácia obrátila a ja by som vám mohol povedať všetko, čo si o vás myslím? Koľko statusov by som dal? Koľko páčikov by mi nabehlo hneď po odoslaní? Len aby ste vedeli, ja vás tiež sledujem. No na rozdiel od vás, nemám potrebu informovať o každej vašej činnosti a ani ju komentovať, pretože ste nudní a nezaujímaví. Tlieskali by ste mi, keby som naozaj zverejnil niečo o vás? Tak napríklad:

 

 

Martin dnes odbehol 14,5 km a cíti sa veľmi nesvoj, lebo ho ešte nikto nepochválil. #artroskopiazdarma #užnefajčím #žiadnamanechce #priveľavoľnéhočasu #sdermatitídoumanaplaváreňnepustia

 – Dúfam, že si si cestou odpálil meniskus. Skús bežky, túto sezónu sú v kurze.

 

 

Jeanette nacvakala 9 nových fotiek paleo stejku na obed. #slobodubizónom #slaninuajdokávy #diesugardie #zbieramsrnkylovímbobule

 – Keby si žila za polárnym kruhom, aj by som ti to lajkol.

 

 

Filip práve odhŕňa príjazdovú cestu. #akciovéhrablezbaumaxu #milujemkysuce #goretex #požičajratrak #trieskyrobiamuža

 – Keby si nebol skúpy, kúpil by si snežnú frézu a nemusel by si lámať lopaty.

 

 

Erika zdieľa motivačný obrázok z www.evolucia-vedomia.me. #potrebujemlobotómiu #hiraxnahrad #detstvovpivnici #IQpod90 #šetrímnaplastiku #upchatéčakry

– ... (Komentár si ani nezaslúžiš. Navyše som slušný a ženám nenadávam.)

 

 

Monika spravila video Mirkových prvých krokov. #emmatekely #modrýhopík #príležitosťnatortičku #mámedomagénia

 – Rozkladáš sa od šťastia ako keby predviedol niečo prevratné. Ja dokážem meniť skupenstvo a ani jedna moja vločka nie je rovnaká. Just saying.

 

 

Chápem, nevykročili sme asi správnou nohou a vzájomne sa osočovať zrejme nemá zmysel. No ja stále verím, že možno vám len rodičia zabudli vysvetliť, aký je môj prínos pre ľudstvo v globálnom meradle. Avšak túto výhovorku som ochotný akceptovať len obyvateľom ekvatoriálneho pásma. Tak aby ste v tom mali jasno, predstavím sa o niečo bližšie. Moja prikrývka pomáha regulovať teplotu zemského povrchu a po roztopení dopĺňa vodu v riečnych tokoch, jazerách etc.. Vďaka mne sú pôda a organizmy v nej chránené voči teplotným zmenám okolia. Po roztopení im poskytnem potrebnú vlahu. Napomáham udržiavať energetickú rovnováhu na Zemi vďaka tomu, že dokážem odrážať až 80% slnečného žiarenia. Čo dokážete vy? Nanajvýš ma odfotiť ako padám. 

 

Malí polobohovia, ktorí neváhajú využiť šancu si do mňa beztrestne kopnúť, keď ležím na zemi. Nestihnem ani spadnúť a už mi nadávate. A keď už sme pritom, nemyslím, že máte nárok na mňa nadávať, lebo som tu bol skôr než vy a budem tu aj po vás. Kde budete vy, keď príde ďalšia doba ľadová, ha?! Budete raw jednohubky pre intergalaktické veľjaštere, ktoré vás ako z bonboniéry budú vyťahovať z tých vašich 2+KK.

 

Dohodnime sa teda nasledovne, prestanete o mne písať a ja vám dám pokoj cez leto. V opačnom prípade želám tri cencúle do krku a povodne na vás, vy háveď nevďačná!

 

Enter E-mail or Phone Number: SnowWhite@icebergfreaks.is

Enter Password: SnowFlake****

 

 

Logging in ....