Načasovanie je najvác a niekedy sa podarí úplne brilantne, ako napríklad dnes. Ráno o šiestej má Hrušo článok o tom, ako feministkám jebe a o hodinu a pol neskôr Lucia Kollárová v Teleráne prináša podnetnú reportáž o novej edukačnej aktivite v newyorkskom metre, ktorá by sa dala preložiť ako „Chlapi, nerozťahujte sa!“. To bolo tak, že nejaká frigidná femina, ktorá prišla s živým chlapom do styku iba keď si v trafike kupovala americkú verziu Aspektu, si všimla, že chlapi v metre sedia rozkročení. Z toho vzniklo veľké haló, lebo ostatné pipiny si povedali, že „aha, fakt“, začali si ich fotiť a dokonca napodobňovať a mrdať to na fejsbuky a tam sa potom búchať do vagín, že jaké sú dobré a jakí sú tí chlapi sedlácki kkti. Pre prípad, že sa to niekedy dostane aj sem (a pravdepodobnosť tu je, keďže jebnutosť nepozná hranice), tak tu je menší disclaimer:

 

Milé ženy! Väčšina chlapov sedí s rozkročenými nohami. Máme totiž v rozkroku tzv. penis a semenníky, ktoré sú dosť citlivé na teplo a tlak. Preto je to celé otázka telesného komfortu a triviálnej anatómie a určite nejde o uzurpovanie si cudzieho osobného priestoru, prejav patriarchálneho útlaku alebo demonštráciu maskulínnej dominancie.

 

Snáď sa chápeme. Pre prípad, že nie, tak si urobte taký malý test. Strčte si do spoďárov mandarínku a banán (stačí malý) a potom skúste päť minút sedieť s nohami tesne pri sebe ako bigotná katolíčka pri prvej návšteve Trafa. Pohodlné, že? Tak vidíte.

 

Inak ale keď už sme pri tom, tak keď v MHD vidím, že niekto sedí na sedačke jak sebecké prasa, t.j. napríklad:

 

- na dvojsedačke na sedadle do uličky s prázdnym sedadlom pri okne,

- na štvorsedačke na sedadle do uličky s prázdnym sedadlom pri okne,

- na dvojsedačke s vedľa položeným nákupom, kabelkou, jorkširákom...

- na zadnej trojsedačke na kraji kde je vlez,

 

sú to na 80% ženy. Len hovorím.