Neviem ku komu sa táto správa dostane, neviem či si ju vôbec niekto prečíta. Je to však moja posledná nádej, lebo všetko ostatné je už stratené. Píšem vám z budúcnosti, a nebudem vám klamať, búducnosť je pekne na hovno....

Áno, v budúcnosti používame štyri bodky.

 

Začalo to nenápadne. Keď sme si však uvedomili, čo sme vlastne spôsobili, bola už civilizácia neodvratne na ceste k zániku. Pri pomyslení na možnú zombie apokalypsu a zbrojení na poslednú vojnu s vesmírnymi jaštermi, sme prehliadli hrozbu, ktorá prišla z vnútra a zabila ľudstvo. Pre mňa už je neskoro, moju poslednú nádej dávam Járayovmu časovému transportéru, ktorý odošle moju správu niekde do minulosti.

 

Pamätám si prvé náznaky. Sedel som v jednom kaderníctve zo siete Marek, ktorú vlastnil bývalý futbalista a listoval som v časopisoch. Písali o nich v každom časopise, boli v televízii, boli na internete. Nepredstavovali hrozbu, bolo to niečo nové, nepoznané. Pre mnohých ľudí aj lákavé. Nevedeli sme, že práve oni zabijú celú budúcu generáciua pripravia ľudstvo o deti. Áno, hovorím o manželstvách buzerantov.


Pri pohľade späť je to úplne jasné. Ak dáte mužovi možnosť oženiť sa nielen so ženou, ale aj s druhým mužom, tak si vyberie muža. A čudujete sa? Žiadne krámy, žiadne spoločné nákupy, žiadne výčitky, že sa v Afrikavey pozeral po iných ženách. Môžete dokonca spolu pozerať aj futbal. A ženy? Prečo by si mali brať tie chlpaté stvorenia, ktoré nevedia, že cyklaménovo-madžentový sveter sa nehodí k zlatisto-béžovej sukni s broskyňovým nádychom. Dovolili sme mužom ženiť sa s mužmi, lebo sme si mysleli, že tým zrovnoprávnime ľudí. Dovolili sme ženám vydať sa za ženy, lebo sme si mysleli, že je to znak pokroku. Asi preto, lebo sa nám páči lesbické porno. Mysleli sme si, že je to neškodný krok s duchom doby. Nevideli sme v tom žiadnu hrozbu. Boli sme takí naivní.


Po schválení boli svadby ľudí rovnakého pohlavia všade. Nenašli by ste noviny, kde by sa o nich nepísalo. Nemohli ste zapnúť telku bez toho, aby ste ich nevideli. Nemohli ste sa v sobotu prejsť mestom bez toho, aby ste nestretli svadbu s dvoma ženíchmi. Média nám ukázali, čo je moderné. Svadba muža a ženy? Fuj! Zrazu chcel byť každý zosobášený iba s niekým rovnakého pohlavia. Sám som priateľke povedal, že si radšej vezmem muža, a ona si šťastne vydýchla, lebo tradičnú svadbu už nikto nechcel. Netrvalo dlho a rozvodovosť manželstiev muža a ženy sa priblížila k 100% – nikto na svete už viac nechcel za celoživotného partnera niekoho opačného pohlavia. Ako je možné, že sme si takúto jasnú vec neuvedomili predtým, než sme schválili tieto nové svadby? Tradičná rodina sa stala historickým reliktom, opovrženia hodným zvykom. Symbolom nešťastnej doby, keď ľudia nemali možnosť voľby. Kto by zotrval v takom zväzku?


Neviem presne, do ktorého roku sa táto správa dostane, ale snáď je už veda v štádiu, keď viete, že na plodenie detí treba muža a ženu. Tento fakt sme si uvedomili, až keď boli detské ihriská zaplnené iba mužmi po šesťdesiatke, ktorí sa prišli húpať. Uvedomil som si to, až keď som nastúpil do autobusu a nemal mi kto uvoľniť miesto na sedenie. Autobus bol, samozrejme, lietajúci, píšem vám predsa z budúcnosti. Zrazu sme boli všetci starí v postproduktívnom veku, neschopní mať deti. A neexistovala žiadna generácia, ktorá by po nás prebrala štafetu. Boli sme poslední. S posledným z nás zomrie aj ľudstvo.


Samozrejme, že boli medzi nami takí, ktorí nás varovali pred možným nebezpečenstvom. Tí, ktorí vedeli, že tradičná rodina je základným kameňom civilizácie. Tí, ktorí nám pripomínali, že kráľ Šalamún mal tradičných sedemsto žien, nie sedemsto mužov. Títo ľudia vedeli, že manželstvo ľudí rovnakého pohlavia sa netýka iba homosexuálov. Že rodina a ľudstvo sú v ohrození. Boli nám na smiech, nazývali sme ich hlupákmi, náboženskými fanatikmi. Ich jasné argumenty sme nazývali bludmi, ich logike sme nerozumeli. Ich hlavy sme považovali za choré, ich snahu o zachovanie ľudstva sme považovali za miešanie sa do vecí, ktorým nerozumejú.


Neurobte tie isté chyby ako my. Počúvajte týchto novodobých prorokov. Nie sú to hlupáci, sú to len ľudia, ktorí vám nevedia dostatočne dobre vysvetliť tú neuveriteľnú hrozbu. Nie sú to zakonzervovaní inkvizítori, sú to ľudia, ktorí rozmýšľajú v širších súvislostiach. To slovo na k, ktoré vás tak veľmi irituje, nie je kokotstvo, ale kresťanstvo. Bez toho by neexistovalo nič. Vôbec nič.

 

 

Pic by rojus