Príznaky demencie a mäknutia mozgu z koncoročnej psychózy sa už začínajú prejavovať.
Ešte je len začiatok decembra, ale už náš denník (vraj pravicovo mienkotvorný, aj keď logo majú červené) vsadil na to, že v tej davovej psychóze môžu klásť hocijaké blbé otázky. Tak si urobili súboj medzi dobrom a zlom, vlastne len medzi dobrom. Pánov, od ktorých naše deti očakávajú samé dobroty postavili proti sebe. A tu je výsledok:

mikulas zaki dm


Čiže svätý vedie a hneď v prvom kole presnou trefou pod ľavé oko posiela na zem deda v červenom župane alebo do Fínska pre vodku. Mikuláš chodí pre vodku len sem na Liptov. Takže tu máme jednoznačného víťaza, ktorý nosí 6. decembra darčeky - a nie nejakého Deda Mráza, ktorý vlastne nie je ani Slovák a volá sa Ded Maróz a býva na Sibíri a darčeky nosí až o mesiac neskôr pre pravoslávnych veriacich.


Keby ste mali pocit, že tomu ešte niečo chýba, asi to tak bude. 24. decembra môžeme očakávať ďalšiu anketu, či darčeky nosí Ježiško alebo Santa Claus. Síce ani Ježisko nie je Slovák, každopádne očakávam ešte lepšie skóre v jeho prospech, lebo všetci vieme, že na Veľkú noc nám nosí vajíčka.

PS: 15 tisíc blbcov je celkom pekný počet - keby postavili kandidáta do volieb, tak ho vedia prekrúžkovať až do parlamentu.



pic via all4humour.com